Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Drăguş e sincer: "Cu Serbia e greu să joci şi în 11, dar în 10 contra 11?!”

VIDEO | Denis Drăguş e sincer: "Cu Serbia e greu să joci şi în 11, dar în 10 contra 11?!”

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş a fost titular în echipa naţională în partida cu Serbia. Tânărul jucător al Viitorului, urmărit din tribune de echipe importante din Europa, a făcut un meci bun, până în finalul primei reprize când selecţionerul Cosmin Contra a fost nevoit să-l scoată de pe teren, în urma eliminării lui Gabi Tamaş.

Atacantul în vârstă de 19 ani a explicat la finalul meciului ce sentiment a trăit după ce a fost titularizat în faţa unei Arene Naţionale arhipline: ”Am trăit toate stările posibile, dar mă bucur că am scos un punct în condiţiile date. E prima dată când joc în faţa atâtor fani. E un sentiment frumos. A fost minunat. Simţi o oarecare presiune la început, dar e doar fotbal. Asta mi-am dorit de mult timp să fac” a explicat Drăguş la finalul meciului.

El crede că România are în continuare şanse de calificare, în ciuda celor două remize cu Serbia. Totodată, Drăguş a salutat prezenţa la meci a antrenorului şi patronului de la Viitorul, Gică Hagi: „Ne bucurăm că domnul Hagi a fost lângă noi. Suntem obişnuiţi să-l avem alături, cu atât mai bine că a fost şi astăzi la naţională. Mereu este alături de noi, chiar şi când nu vine la meci. Nu am vorbit încă despre meci cu el. Cred că am dat dovadă de un grup unit şi am obţinut un rezultat bun în cele din urmă. Greu să joci 11 contra 11 cu Serbia, dar în 10. Avem toate şansele, mai sunt două meciuri, dar depindem şi de celelalte rezultate. Noi trebuie să ne facem treaba şi să ne câştigăm meciurile, apoi vom vedea”

Afla mai multe despre: denis drăguş. echipa naţională 

viewscnt
Articole similare