Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denisa Dedu aşa cum n-aţi mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj!

VIDEO | Denisa Dedu aşa cum n-aţi mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj!galerie foto

Handbal

Comentarii

Portarul naţionalei de handbal a profitat de pandemia de coronavirus şi a învăţat, online, tehnici de makeup pe care le-a pus în practică live, pe propria persoană, la Academia Laurei Atanasoaie.

Mulţi sportivi au văzut şi partea plină a paharului în timpul Pandemiei de Coronavirus care i-a ţinut izolaţi în case. Şi-au descoperit noi pasiuni sau au făcut lucrurile pe care şi le doreau de mult, dar nu aveau timp pentru ele. Este şi cazul Denisei Dedu, portarul echipei naţionale de handbal a României.

Pasionată de machiaj şi beauty, braşoveanca de 25 de ani a urmat cursurile online de automachiaj. Acum, că restricţiile s-au ridicat, ea a venit la Academia Laurei Atanasoaie, profesoara ei în materie de makeup, pentru a demonstra pe propria persoană ce a învăţat la orele pe care le-a făcut în faţa calculatorului. Timp de aproape o oră golkeaperul ”tricolorelor” şi al echipei CSM Bucureşti a pus în practică tot ce a studiat acasă. Iar rezultatul a mulţumit-o la maximum pe profesoara ei.

Evoluaţia Denisei a fost una fabuloasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când este pasionat, eşti mult mai atent şi receptiv, lucrurile vin de la sine”, a declarat Laura Atanasoaie, makeup artist, fondator Laura Atanasoaie Make Up Academy.

Îmi doream foarte mult să fac un curs de makeup. Oamenii ar zice ”wow”, dacă m-ar vedea aşa machiată la un meci. De obicei noi nu ne machiem strident, un BB cream, un rimel şi atât”, a povestit portarul echipa naţională de handbal a României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare