Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Denisa Dedu aşteaptă meciul cu Gyor: ”Miza e mare, dar nu ne temem!”

VIDEO Denisa Dedu aşteaptă meciul cu Gyor: ”Miza e mare, dar nu ne temem!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Vipers, scor 28-22 (12-11), în ultimul meci din grupa I a Ligii Campionilor. În sferturi, CSM Bucureşti se va duela cu deţinătoarea trofeului, Gyor ETO.

Portarul Denisa Dedu s-a declarat mulţumită la final de prestaţia CSM-ului în acest meci, dar a mărturisit că, în ciuda scorului, misiunea ”tigroaicelor” nu a fost chiar atât de facilă pe cât o arată tabela de marcaj: ”Nu a fost chiar un antrenament, chiar dacă acest joc poate nu mai conta în privinţa clasamentului, dar ne-am dorit să câştigăm, să oferim publicului şi nouă o victorie şi clar că e foarte utilă pentru moralul nostru. A fost un program destul de încărcat, cu multe meciuri. Se resimte oboseala, e ceva normal.  Am avut parte şi de două grupe destul de grele şi destul de echilibrate, dar consider că cât am putut am reuşit să ne facem treaba”  a mărturisit Dedu, la finalul meciului.

CSM Bucureşti adună 11 puncte şi va intra în sferturile de finală de pe locul 4, urmând a întâlni în sferturi deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, cu manşa tur la Bucureşti: ”Nu este misiune imposibilă. Întradevăr, o să fie două meciuri destul de grele. Atât pentru noi, cât şi pentru Gyor miza e destul de mare.  Nu ne e teamă, asta e clar, doar că o să fie destul de greu şi avem o lună la dispoziţie până la meci şi sper din suflet să fim cât mai bine pregătite” a mai declarat Dedu, după meciul cu Vipers. ,

Afla mai multe despre: denisa dedu 

viewscnt
Articole similare