Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denisa Dedu, deranjată de maniera arbitrajului din partida cu Rusia. "Au fost nişte decizii pe care nu le-am înţeles. Eram pe val"

VIDEO | Denisa Dedu, deranjată de maniera arbitrajului din partida cu Rusia. "Au fost nişte decizii pe care nu le-am înţeles. Eram pe val"

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal a României a pierdut confruntarea cu Rusia, duminică dimineaţă, scor 18-27 (10-10), în primul meci din Grupa Principală, de la Campionatul Mondial din Japonia.

"Tricolorele" au jucat foarte bine timp de 40 de minute, în care au avut puterea să recupereze un deficit de cinci goluri. Ba mai mult, au condus pe tabelă şi au avut ocazia să-şi majoreze diferenţa. Din păcate, româncele nu au găsit inspiraţia necesară la finalizare. Acolo unde păreau că există soluţii, a intervenit brigada de arbitri din Argentina.

"40 de minute am reuşit să ţinem piept rusoaicelor. Ne-am bătut, am luptat. În a doua repriză au fost nişte decizii ale arbitrilor pe care nu le-am înţeles. Îmi pare rău că am pierdut, dar mă bucur că am luptat. Azi, atât s-a putut. Mai avem două meciuri şi ne vom concentra să le câştigăm. Am făcut nişte greşeli, am dat nişte mingi uşoare, au dat goluri uşoare şi lucrul ăsta a făcut diferenţa în a doua repriză. Câteva decizii şi poate şi pe fete le-a dus în eroare", a declarat portăriţa Denisa Dedu, dezamăgită de maniera de arbitraj în acest meci.

Arbitrele au fluierat "fault în atac" la două atacuri consecutive ale României care au avut-o ca protagonistă pe pivotul Crina Pintea. Denisa Dedu a declarat că, din teren, nu i s-au părut abateri regulamentare.

"Într-adevăr, Pintea este un pivot înalt, e mare şi poate atrage atenţia, dar nu cred că au fost. Nu am văzut bine fazele, dar au fost nişte momente importante pentru noi. Eram pe val. Am făcut o apărare bună, dar să menţinem aspectul ăsta şi în atacat la fel. Fetele s-au descurcat bine. Trebuie să fim mai atente la golurile astea uşoare. Vreo cinci sau şase goluri s-au înscris cu poarta goală", a adăugat Dedu.

În următorul meci, România va întâlni Suedia, marţi, 12 decembrie, de la ora 13.30. Denisa Dedu ştie cum pot surprinse scandinavele.

"Suedia este o echipă nordică. Atuul ăsta e: faza a doua şi contraatacul. O să ne pregătim pentru lucrul acesta şi o să ne dăm toată silinţa să le anihilăm", a conchis Dedu.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare