Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man a explicat ce a păţit Mihai Pintilii! "Suntem alături de el". Cum a comentat interesul din străinătate pentru el

VIDEO | Dennis Man a explicat ce a păţit Mihai Pintilii! "Suntem alături de el". Cum a comentat interesul din străinătate pentru el

FCSB

Comentarii

Dennis Man a ajuns la 15 goluri în acest sezon al Ligii 1, în urma partidei cu FC Voluntari. Fotbalistul a oferit primele reacţii de după victoria din campionat.

VIDEO | FCSB - FC Voluntari 2-1 (Dennis Man 37, Tănase 71 pen / Jefte 90 pen)

Imediat după ce a marcat, Man a arătat un tricou cu un mesaj pentru secundul Mihai Pintilii, a cărui mamă are probleme de sănătate. De altfel, antrenorul nu a putut fi alături de echipă: "Importante sunt cele trei puncte, mergem încrezători înainte, a fost un meci greu, s-a resimţit oboseala de la meciul trecut, au fost puţine zile de recuperare, dar nu avem ce face. E mai greu să te menţii, importante sunt cele trei puncte şi mutăm presiunea pe CFR. CFR-ul are un lot valoros şi foarte mare, cu jucători buni, nu ştiu dacă plecarea lui Djokovic e o problemă pentru ei. Important e ca noi să ne câştigăm meciurile pe care le avem şi să punem puncte în clasament.  

Pintilii trece prin momente grele în familia lui, suntem alături de el, îl susţinem cu toată inima şi victoria asta i-o dedicăm lui", a declarat Dennis Man.   

Dennis Man se gândeşte la un transfer abia din vară, deşi e unul dintre cei mai urmăriţi fotbalişti români, în acest moment: "Nu ştiu de nicio ofertă, văd şi eu prin ziare ce se scrie, sunt zilnic transferat pe la toate echipele din Europa, dar nu sunt eu de vină şi nu e problema mea asta. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu încerc să-mi fac treaba pe teren, nu mă gândesc la un transfer acum. Încerc să-mi văd de treaba mea, să dau totul cât timp sunt aici şi să las la o parte transferurile şi ce se scrie zi de zi. La sfârşitul campionatului să dea Dumnezeu să ieşim campioni şi vom vedea pe ce drum vom merge", a mai spus fotbalistul de la FCSB.  

 

Afla mai multe despre: dennis mandennis man fcsb 

viewscnt
Articole similare