Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man a fost întrebat despre plecarea de la FCSB. Răspunsul hotărât dat de internaţionalul român de tineret

VIDEO | Dennis Man a fost întrebat despre plecarea de la FCSB. Răspunsul hotărât dat de internaţionalul român de tineret

Superliga

Comentarii

Dennis Man este unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1, dar spune că toată atenţia sa este acum concentrată pe Campionatul European de Tineret. România U21 va debuta contra Croaţiei, pe 18 iunie, de la 19:30.

Dennis Man este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să ia mulţi bani şi au apărut până acum zvonuri cum că ar fi urmărit de echipe precum Manchester United sau Fenerbahce. Însă mijlocaşul de 20 de ani spune că mintea nu-i stă acum la transfer. Dennis Man susţine că ofertele vor veni de la sine dacă România U21 va reuşi să impresioneze la Campionatul European:

”Nu vreau să mă gândesc la acest lucru, sunt concentrat pe ce am de făcut aici şi speculaţiile le las la o parte şi mă concentrez. Dacă facem o figură frumoas, ochii vor fi aţintiţi asupra noastră”, a declarat Dennis Man.

Afla mai multe despre: dennis manfcsb 

viewscnt
Articole similare