Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, cel mai mare fan al Cristinei Neagu: "E un exemplu pentru noi". Detaliul neştiut în privinţa celor doi

VIDEO | Dennis Man, cel mai mare fan al Cristinei Neagu: "E un exemplu pentru noi". Detaliul neştiut în privinţa celor doi

CM Handbal

Comentarii

Fotbalistul celor de la FCSB urmăreşte cu interes parcursul naţionalei feminine de handbal la Mondialul japonez.

Un motiv în plus să stea cu ochii pe evoluţiile fetelor este şi perioada petrecută în sala de recuperare alături de Cristina Neagu. Man s-a accidentat la începutul acestui sezon şi a stat două luni în afara terenului, timp în care colegă de suferinţă i-a fost cea mai bună handbalistă a lumii. Iar mijlocaşul are numai cuvinte de laudă pentru sportiva de 30 de ani. 
 
"Am urmărit-o şi cred că chiar dacă face un sport diferit, e un exemplu pentru noi şi o apreciem foarte mult. Eram aproape de ea, cot la cot şi eu chiar o urmăream şi am rămas surprins câtă putere are şi aţi văzut că dacă munceşti, fotbalul sau handbalul sau ce sport faci te răsplăteşte" au fost cuvintele lui Dennis Man. 
 
Jucătorul de 21 de ani trebuie să se trezească duminică dis-de-dimineaţă pentru a urmări partida cu Rusia. Şi speră să se bucure la fel cum a făcut-o după întâlnirea cu unguroaicele. 
 
"Am văzut meciul, eram la bază. Ne-am bucurat foarte mult, pentru că am reuşit în ultima secundă. Le felicităm pe fete, pentru că ele fac o ţară mândră şi suntem fericiţi că suntem români" a încheiat Dennis. 
 

Afla mai multe despre: neagumanrecuperarecm handbalaprecieri 

viewscnt
Articole similare