Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1? Reacţia atacantului de la FCSB: "Sunt fericit"

VIDEO | Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1? Reacţia atacantului de la FCSB: "Sunt fericit"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, se declară încrezător că într-o bună zi va prinde transferul carierei, dar rămâne concentrat asupra actualei sale formaţii.

Întrebat dacă va fi cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, Man a evitat elegant răspunsul.

"Nu ştiu ce să spun. Sunt fericit că se vorbeşte despre mine, dar important este ca eu să rămân concentrat pe ce am de făcut şi cu siguranţă, dacă îmi voi face treaba pe teren, va veni şi un transfer", a spus Man. 

Atacantul de 20 de ani a vorbit, apoi, despre derby-ul cu CFR Cluj, de la care are mari aşteptări. Meciul FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00, la Telekom Sport 1.

"Suntem concentraţi pe ultimul meci din acest an. Vrem să chemăm suporterii la stadion, să fie alături de noi şi cu ei vom da totul pe teren. Suntem conştienţi de importanţa acestui meci şi ne dorim să plecăm acasă fericiţi.

Revenim unde am jucat majoritatea meciurilor, am înţeles că va fi un gazon foarte bun, doar plăcere pentru fotbal să fie şi vedem ce va fi. Eu am mai spus, noi jucăm fiecare meci la victorie şi aşa se va întâmpla şi sâmbătă", a adăugat Dennis Man.

Afla mai multe despre: mantransferfcsb 

viewscnt
Articole similare