Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, declaraţie tare după ce a bătut-o de unul singur pe Poli Iaşi: ”Nu ştiu dacă a văzut şi Fenerbahce golul meu”

VIDEO | Dennis Man, declaraţie tare după ce a bătut-o de unul singur pe Poli Iaşi: ”Nu ştiu dacă a văzut şi Fenerbahce golul meu”

FCSB

Comentarii

Dennis Man a avut o evoluţie excelentă în partida de la Poli Iaşi. Atacantul roş-albaştrilor a reuşit un gol şi a obţinut penalty-ul din care Florin Tănase a marcat golul secund al FCSB-ului.

La finalul partidei, Man a explicat că faza golului a fost antrenată şi la antrenament, iar apoi a discutat şi despre echipele cu greutate care vor să-l transfere.

Am întâlnit o echipă foarte bună, nu ştim de ce am început aşa rău repriza a doua. Mă bucur că am reuşit să revenim şi să câştigăm. E presiune mereu la FCSB, ne bucurăm că am câştigat, e greu să învingi aici la Iaşi.

Mă bucur că am reuşit să marchez şi, mai mult, că a fost şi un gol frumos. Încerc şi la antrenamente astfel de faze, mă bucur că a ieşit acum. Nu ştiu dacă au văzut cei de la Fenerbahce golul meu. Eu sunt cu gândul aici şi vreau să dau totul pentru echipa mea. Mă motivează discuţiile despre transferul meu, dar doar atât”, a spus Dennis Man, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbiasi 

viewscnt
Articole similare