Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, exasperat de blestemul accidentărilor. "Nu ştiu ce se întâmplă. Trebuie să merg mai departe"

VIDEO | Dennis Man, exasperat de blestemul accidentărilor. "Nu ştiu ce se întâmplă. Trebuie să merg mai departe"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la FCSB, Dennis Man, a revenit în trupa lui Bogdan Argeş Vintilă, după accidentarea suferită în partida de la tineret dintre România şi Irlanda de Nord, din urmă cu trei săptămâni. Nu a fost titular, însă a creat panică în apărarea celor de la Sepsi, duminică seară, în partida de campionat.

FCSB a învins pe Sepsi, duminică, pe Arena Naţională, scor 2-1 (0-1), în etapa a 15-a a Ligii 1, însă un mare plus îl reprezintă revenirea pe gazon a lui Dennis Man, unul dintre giuvaierele lui Gigi Becali, pe care speră să scoată zeci de milioane de euro. Internaţionalul român a intrat în cea de-a doua repriză a meciului cu Sepsi, după ce l-a înlocuit pe Adrian Popa, şi a fost protagonistul mai multor faze periculoase de atac pentru FCSB. Printre ele cele mai importante au fost cele din finalul meciului. Mai întâi a irosit o ocazia rarisimă de a marca, atunci când portarul Niczuly a ieşit la un corner, iar Man i-a pasat lui Coman care se afla în offside, apoi, la ultima fază, Dennis Man a tras în bară în duel unul contra unu cu portarul Niczuly.

"Sepsi este o echipă foarte bună care, dacă o laşi, îţi pune probleme. Au un joc foarte simplu, dar foarte ok. Am început bine jocul, am avut două ocazii, nu am reuşit să marcăm, apoi am primit gol. Important este că am reuşit să revenim. Sperăm să punem la punct ce avem de pus şi să nu mai primim goluri aşa de uşor. Echipa merge foarte bine, legăm victoriile, ne bucurăm acest lucru. Important este să ţinem acelaşi ritm pe care l-am ţinut până acum şi de la meci la meci să creştem", a declarat Man.

Jucătorul de 21 de ani născut la Vladimirescu (judeţul Arad) speră ca şirul ghinioanelor legate de accidentări să se termine aici şi să-şi recapete forma care l-a propulsat în atenţia marilor echipe europene. La meciul cu Sepsi, Man a evoluat cu o mască de protecţie pe faţă, des întâlnită în cazul jucătorilor care au suferit recent lovituri craniene.

"De la meci la meci încerc să intru în ritm, am nevoie de jocuri. Am revenit după ruptură, m-am accidentat iar...nu ştiu ce se întâmplă. Trebuie să merg mai departe. Te incomodează foarte tare, abia poţi să respiri cu ea. De văzut nu mai spun. Am renunţat, credeam că este ultimul minut, arbitrul fluiera. Coman a primit mingea aceea, mi-a dat-o şi eu am preferat să alerg cu masca pe cap", a completat Man.

În următoarea rundă, FCSB va întâlni pe FC Botoşani, în Moldova, vineri, 9 noiembrie, de la ora 20.30. În tur, la Piteşti, FC Botoşani s-a impus cu 2-0, graţie reuşitelor semnate de Andronic şi Ongenda.

"Noi tratăm fiecare meci la victorie, o să mergem la Botoşani şi o să încercăm să câştigăm cele trei puncte, pentru că acesta facem meci de meci", a conchis Man, după meciul cu Sepsi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare