Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, furios după ce a fost primul schimbat de Vintilă, în meciul cu Gaz Metan. "10 milioane pentru 10 secunde? Nu a avut chef"

VIDEO | Dennis Man, furios după ce a fost primul schimbat de Vintilă, în meciul cu Gaz Metan. "10 milioane pentru 10 secunde? Nu a avut chef"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul în schimbul căruia Gigi Becali speră să obţină peste 10 milioane de euro, Dennis Man, a avut o prestaţie ştearsă în remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, duminică seară, în partida din etapa a 4-a din Liga 1, fiind primul jucător înlocuit de antrenorul Bogdan Argeş Vintilă.

Dennis Man a avut un început bun de meci, în care nu s-a ferit să intre în dueluri directe cu advesarii de la Mediaş. În plus, a făcut lumină în faza premergătoare golului marcat de Florin Tănase, în minutul 12. A ridicat un balon peste apărarea Gazului, mingea a ajuns la Olimpiu Moruţan, iar acesta a oferit cu noroc o pasă excelentă pentru Florin Tănase, care a lovit năpraznic.

Din acel punct al jocului, Dennis Man a dispărut de pe radar. A încercat să intre mai mult în centru, să dribleze, să facă diferenţa, însă nu i-a mai ieşit nimic. Toată lumea s-a gândit că ar putea fi o problemă de natură fizică, de vreme ce jucătorul s-a stins atât de repede şi nu a arătat disponibilitate la efort. Acest lucru a fost observat şi de antrenorii săi care, la 13 minute de la începutul reprizei secunde au decis să-l schimbe pe Man, cu Adrian Petre.

Dennis Man a ieşit furios de pe teren, semn că este şi el a fost nemulţumit de prestaţia sa, sau că nu a fost de acord cu decizia staff-ului tehnic, mai ales că a fost primul jucător de la FCSB scos de pe teren. Nici specialistul Telekom Sport, Basarab Panduru, nu a fost impresionat de evoluţia lui Man din meciul cu Gaz Metan, în contextul aşteptărilor imense din jurul său.

"Azi, dacă venea cineva, îl pui să dea 10 milioane de euro pentru zece secunde? Pentru sprintul ăla pe lângă Marius Constantin? Man are picior fin. Dacă te uiţi pe teren are cel mai fin picior. Se uită, ridică capul, dă pasă unde vrea. Am crezut că are vreo problemă, dar dacă ai făcut sprintul ăla mi-a arătat că nu ai avut nicio problemă. Singura ta problemă a fost că nu ai avut chef. Ia fă 20 din astea (sprinturi) pe meci şi atunci poţi să ceri cât vrei", a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare