Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man îi ia apărarea lui Andrei Vlad, pentru golul încasat în meciul cu U Craiova: "Nu a greşit nimeni la gol. Avem încredere în el"

VIDEO | Dennis Man îi ia apărarea lui Andrei Vlad, pentru golul încasat în meciul cu U Craiova: "Nu a greşit nimeni la gol. Avem încredere în el"

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus, duminică seară, pe Arena Naţională, cu 4-1 (1-1) în faţa celor de la U Craiova, într-o partidă din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

La golul marcat de olteni, prin Cristian Bărbuţ, au existat voci care i-ar fi reproşat o greşeală în plasament lui Andrei Vlad. Cu toate acestea, conducerea şi colegii nu sunt de acord cu "gurile rele" şi sunt alături de tânărul portar, pe care nu-l consideră deloc vinovat.
 
"Nu a greşit nimeni la golul Craiovei, când se ia gol greşeşte toată echipa, nu greşeşte un jucător. Avem încredere în el, e colegul nostru, îl ştim pe Vlad, vedem ce face la antrenamente, se pregăteşte exemplar şi suntem alături de el", a declarat Dennis Man, imediat după meci.
 
Dennis Man a marcat golul de 4-1 pentru FCSB şi a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Bogdan Argeş Vintilă. Cu toate acestea, tânărul mijlocaş lateral nu traversează cea mai bună formă din carieră, aşa că nu este sigur că va prinde lotul pentru barajul decisiv cu Islanda. Dacă nu va prinde lotul lotul lui Mirel Rădoi, Dennis Man poate fi convocat la "tineretul" lui Adrian Mutu, în tentativa de a se califica la Campionatul European din 2021.
 
"Indiferent unde voi fi convocat voi merge, voi da 100%, cum am făcut de fiecare dată şi vedem ce va fi pe viitor. Eu mă simt pregătit, e decizia selecţionerului pe cine aduce la naţională", a declarat Dennis Man.
 
Dennis Man (21 de ani) are:
  • 4 meciuri şi 1 gol la naţionala de seniori
  • 13 meciuri şi 3 goluri la naţionala de tineret
  • 2 meciuri şi 1 gol la naţionala U19

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare