Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man şi-a pus dorinţa pentru semifinale. Ce adversar aşteaptă în "careul de aşi": "Sper ca acum să ne calificăm noi"

VIDEO | Dennis Man şi-a pus dorinţa pentru semifinale. Ce adversar aşteaptă în "careul de aşi": "Sper ca acum să ne calificăm noi"

Cupa României

Comentarii

FCSB s-a calificat cu mari emoţii în semifinalele Cupei României. Conduşi cu 1-0, roş-albaştrii au revenit şi au marcat golul de 2-1, în minutul 90, prin Florinel Coman, după o pasă senzaţională a lui Dennis Man.

"Când intrăm pe teren şi nu dăm 100%, e normal să fie greu cu orice echipă. Din păcate, am început prost jocul, nu am reuşit să ne impunem, chiar dacă am avut ocazia aceea prin Moruţan. Iar pe parcursul meciului am intrat în jocul lor şi asta ne-a costat. 

Aşa ar trebui să intrăm la fiecare meci, cum am terminat meciul acesta, 100% montaţi pentru a câştiga fiecare meci şi pentru a da totul pentru acest tricou. Încercăm să ne reintrăm în forma pe care am avut-o înaintea pauzei şi vom vedea ce va fi pe parcurs. Bine că am reuşit să ne calificăm, pentru că este foarte importantă Cupa pentru noi în momentul de faţă. Nu contează că suntem doar noi din play-off, pentru că aţi văzut că nu se ţine cont când intrăm pe teren.

Bine că am reuşit să o scoatem la capăt în 90 de minute, bine că nu ne-am dus în prelungiri, pentru că oboseala îşi spunea cuvântul la meciul care urmează cu Craiova. Ne dorim în fiecare meci să intrăm, să câştigăm, câteodată reuşim, altădată nu. Acesta este fotbalul. Important este să fim încrezători, pentru că avem jucători cu valoare şi cred că putem reuşi lucruri bune.

(n.r. despre o eventuală semifinală cu Dinamo) Ar fi un meci frumos. Sperăm ca de data aceasta, dacă vom cădea cu ei, să ne calificăm noi în finală" , a declarat Dennis Man.

Afla mai multe despre: fcsbsteauacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare