Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deplasare de coşmar pentru FCSB în Armenia! Roş-albaştrii au plecat din Bucureşti cu o întârziere de şase ore

VIDEO | Deplasare de coşmar pentru FCSB în Armenia! Roş-albaştrii au plecat din Bucureşti cu o întârziere de şase ore

FCSB

Comentarii

Delegaţia vicecampioanei României ar fi trebuit să decoleze în jurul orei 9 de pe aeroportul Otopeni, însă plecarea a fost amânată cu aproximativ două ore.

UPDATE | În cele din urmă, avionul închiriat de Gigi Becali a plecat în apropierea orei 15.00 de pe aeroportul Henri Coandă, cu destinaţia Erevan. Zborul până în capitala Armeniei durează două ore şi jumătate, astfel că Tănase & Co vor ajunge acolo la 17:30, ora României. 


UPDATE | Decolarea a fost amânată până după ora 15:00. Astfel ajungem la 6 ore de întârziere faţă de momentul la care aeronava trebuia să plece de pe aeroportul Otopeni. Întregul program al echipei va fi astfel dat peste cap. Fotbaliştii lui Bogdan Andone aveau programat antrenamentul oficial în această seară.  


Bogdan Andone şi fotbaliştii săi au fost anunţaţi că charterul care îi va duce la Erevan, locul de disputare al turului cu Alashkert, nu va mai părăsi România la ora stabilită iniţial, spre nemulţumirea oficialilor roş-albaştri. În lotul pentru această partidă nu s-au regăsit Pintilii, Momcilovic, Stan, Gnohere şi Moruţan, toţi accidentaţi. În schimb, au fost trecuţi pe lista UEFA Salomao, Moutinho şi Vînă. 

Becali, sumă cu cinci zerouri pentru avionul FCSB

Mihai Stoica a anunţat că deplasarea în Armenia l-a costat pe finanţatorul FCSB 100.000 de euro. 

"Primul adversar este faptul că jucăm mereu în deplasare, imaginaţi-vă că ieri am ajuns la 3 dimineaţa în bază iar astăzi plecăm în Armenia şi vedeţi foarte bine ce se întâmplă. Trebuia să plecăm la 9, am fost anunţaţi că vom pleca la 11-11:30, probabil că vom pleca la 14.00. Nu e vina nimănui, ne-am ales meseriile astea, nu trebuie să ne lamentăm dar oboseala mentală e un factor important pentru că imediat se transformă şi în oboseală fizică" a spus directorul sportiv al vicecampioanei. 
 

Afla mai multe despre: fcsbdecolarearmeniaîntârzierecharter 

viewscnt
Articole similare