Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deportivo Alaves - FC Barcelona 0-2. Catalanii pot câştiga titlul în La Liga încă din această etapă

VIDEO | Deportivo Alaves - FC Barcelona 0-2. Catalanii pot câştiga titlul în La Liga încă din această etapă
Comentarii

FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Deportivo Alaves, în etapa a 34-a din La Liga. Miercuri, Barcelona poate deveni campioana Spaniei, dacă Atletico pierde diseară pe Metropolitano cu Valencia

Cu multe rezerve din primul minut, catalanii au câştigat pe terenul lui Alaves prin golurile lui Carles Alena (55) şi Luis Suarez (60)

Carles Alena a deschis scorul pentru Barca în repriza secundă şi a bifat al doilea său gol în echipa mare. Şase minute mai târziu, catalanii au primit penalty după o fază încâlcită, rezolvată cu VAR-ul. Suarez a punctat şi l-a egalat pe Benzema, aflat pe poziţia a doua în clasamentul golgeheterilor.

Messi, liderul marcatorilor din Spania, a intrat pentru ultima jumătate de oră, dar nu a înscris. A trimis doar în bară după o cursă marcă înregistrată, iar Barca a câştigat cu 2-0. 

În urma acestui succes, Barcelona a acumulat 80 de puncte. Catalanii au 12 puncte avans faţă de Atletico Madrid, care o întâlneşte miercuri pe Valencia. În cazul unei înfrângeri a madrilenilor, catalanii îşi adjudecă matematic titlul cu numărul 26 în La Liga.

VIDEO | Deportivo Alaves - Barcelona 0-2 (Alena 55, L. Suarez 60)

Echipele de start:

  • Alaves: Pacheco - Vigaray, Navarro, Laguardia, Ely, Duarte - Rolan, Wakaso, Pina, Jony - Baston
  • Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Roberto - Vidal, Busquets, Alena - Dembele, L. Suarez, Coutinho

Final.

Min. 69: Bară Barcelona. Leo Messi trimite în bară la capătul unei acţiuni personale de toată frumuseţea.

Min. 60: GOOOL Barcelona! Luis Suarez duce scorul la 2-0, din lovitură de la 11 metri - penalty acordat cu ajutorul VAR.

Min. 55: GOOOL Barcelona! Alena deschide scorul.

Înaintea ultimelor cinci etape, FC Barcelona are 77 de puncte şi se află la nouă lungimi faţă de principala urmăritoare, Atletico Madrid, care în această etapă primeşte vizita Valenciei, miercuri, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 2.

De cealaltă parte, Deportivo Alaves ocupă locul al optulea, cu 46 de puncte, la egalitate cu o altă echipe din Ţara Bascilor, Athletic Bilbao, care ocupă în acest moment ultimul loc de cupe europene.

În turul campionatului, Barcelona s-a impus pe Camp Nou contra formaţiei Deportivo Alaves, cu scorul de 3-0, cum de altfel o făcuse şi în precedentele patru meciuri directe. Ultimul succes obţinut de echipa bască împotriva catalanilor datează din 2016, atunci când Alaves se impunea pe terenul Barcelonei, cu scorul de 2-1.

LIVE VIDEO | Deportivo Alaves - Barcelona, marţi, de la 22:30, Telekom Sport 1

Deportivo Alaves - Barcelona este doar unul dintre cele şase meciuri care se văd la Telekom Sport în această etapă din La Liga.

Programul complet al transmisiunilor Telekom Sport, în etapa a 34-a din La Liga:

  • Marţi: Valladolid - Girona (21:30, TS 2), Alaves - Barcelona (22:30, TS 1)
  • Miercuri: Atletico - Valencia (20:30, TS 2), Levante - Betis (22:30, TS 1)
  • Joi: Real Sociedad - Villarreal (21:30, TS 2), Getafe - Real Madrid (22:30, TS 1)

Afla mai multe despre: alaves 

viewscnt
Articole similare