Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO DEPRIMANT | Câţi spectatori au mers să vadă FCSB - Sepsi. Imagini incredibile de pe Arena Naţională

VIDEO DEPRIMANT | Câţi spectatori au mers să vadă FCSB - Sepsi. Imagini incredibile de pe Arena Naţională

Superliga

Comentarii

Suporterii nu s-au înghesuit să meargă să asiste la meciul dintre FCSB şi Sepsi. Doar în jur de 2.000 de spectatori au venit pe Arena Naţională, o atmosferă dezolantă.

Numele adversarului, perioada de vacanţă şi căldura sunt câteva dintre motivele pentru care fanii FCSB-ului au preferat să nu vină pe Arena Naţională. Doar aproximativ 2.000 de fani au venit la stadion, deşi FCSB se laudă că are cei mai mulţi suporteri din România. Este una dintre cele mai slabe asistenţe înregistrate la un meci al FCSB-ului, în acest sezon.



De altfel, acest început de sezon nu atrage foarte mulţi suporteri la stadion. Până acum, cea mai mare asistenţă a fost înregistrată la derby-ul FCSB - Dinamo, din etapa a doua, când au existat 27.835 de spectatori. Pe locul doi în topul asistenţelor este CS U Craiova - Poli Iaşi (12.000 de spectatori), iar podiumul este competat de CS U Craiova - FC Botoşani (8.600 de spectatori).

În topul echipelor care atrag cei mai mulţi suporteri sunt FCSB (medie de 10.540 de spectatori), CS U Craiova (medie de 10.300 de spectatori) şi Dunărea Călăraşi (7.265 de spectatori). Codaşe sunt Concordia (medie de 350 de spectatori), FC Hermannstadt (350 de spectatori) şi FC Voluntari (650 de spectatori).

Afla mai multe despre: fcsbsepsispectatorinational arenaliga 1 

viewscnt
Articole similare