Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Derby de Ilfov decis de un autogol! Snagovul se distanţează în clasament

VIDEO | Derby de Ilfov decis de un autogol! Snagovul se distanţează în clasament

Liga 2

Comentarii

Sportul Snagov a câştigat un advărat derby pentru şefia Ligii 2, împotriva Academicii Clinceni. Autogolul lui Răzvan Patriche a decis învingătoarea, în minutul 77.

Sportul Snagov a câştigat în faţa Academicii Clinceni în acestă dimineaţă cu 1-0, graţie unui autogol al lui Răzvan Patriche, venit în minutul 77 al întâlnirii. A fost duelul dintre primele două clasate de diniantea rundei a noua a campionatului ligii secunde.

Cu acest succes, echipa lui Laszlo Balint îşi măreşte avansul în fruntea clasamentului şi are acum patru puncte peste ocupanta locului secund, Petrolul. Al doilea eşec consecutiv pentru Academica îi păstrează astfel pe poziţie de baraj pe fotbaliştii lui Ilie Poenaru, deşi trupa din Clinceni are cel mai bun atac din campionat.  


După opt etape jucate în liga secundă, primele două clasate vin din judeţul Ilfov. Academica Clinceni şi Sportul Snagov au surprins în startul sezonului şi au mai multe pucnte decât alte trupe cu tradiţie în fotbalul de la noi. Snagovul este lider, iar echipa lui Lazlo Balint este şi singura neînvinsă până acum în campionat. Prima înfrângere în această stagiune a venit în Cupa României unde ilfovenii au fost învinşi de deţinătoarea trofeului, U Craiova. 

  • LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Sportul Snagov, sâmbătă, 11:00, Telekom Sport 1

Oltenii s-au impus cu 2-0, acelaşi scor care a dus şi la eliminarea celor de la Clinceni, prezenţi în aceeaşi fază a 16-imilor Cupei. Academica a fost învinsă miercuri de Hermannstadt pe teren propriu. A fost chiar al doilea eşec la rând pentru echipa de lângă Bucureşti, după ce etapa trecută a fost învinsă de Luceafărul Oradea şi a pierdut astfel şefia campionatului. 

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: snagovclinceniliga2 

viewscnt
Articole similare