Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Derby SELECT. Cristina Neagu şi Cosmin Olăroiu printre numele grele care asistă la partida Dinamo - FCSB

VIDEO Derby SELECT. Cristina Neagu şi Cosmin Olăroiu printre numele grele care asistă la partida Dinamo - FCSB

Dinamo București

Comentarii

Dinamo - FCSB, derby-ul campionatului se vede în direct la Telekom Sport.

La super meciul de pe Arena Naţională asistă nume importante din sportul românesc. Printre ele, Cristina Neagu, starul formaţiei CSM Bucureşti şi probabil cea mai bună jucătoare de handbal a lumii. Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu sau Gino Iorgulescu asistă şi el la meci.

De asemenea, Florin Prunea a dezvăluit la Telekom Sport că jucătorii tineri din derby-ul Dinamo - FCSB sunt monitorizaţi de scouterii unor echipe din Olanda, Spania şi Italia.

Meciul derby este unul cu atât mai special cu cât o parte din Peluza Nord s-a întors duminică seară alături de roş-albaştri, iar atmosfera din stadion s-a ridicat la aşteptările unui derby.

Cele două echipe sunt în situaţii complet diferite. După încă o stagiune modestă, Dinamo va juca sigur în play-out, în timp ce FCSB şi-a asigurat calificarea din punct de vedere matematic în play-off.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe