Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Derby spectaculos în play-out. Dinamo - FC Botoşani 2-0. Salomao a reuşit ”dubla”

VIDEO | Derby spectaculos în play-out. Dinamo - FC Botoşani 2-0. Salomao a reuşit ”dubla”

FC Botoșani

Comentarii

Meciul dintre cele mai bune echipe din play-ou n-a dezamăgit. Dinamo-FC Botoşani a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din partea a doua a clasamentului. Jucătorii lui Bratu s-au impus însă cu 2-0.

Dinamo şi FC Botoşani sunt două echipe care şi-au propus la începutul sezonul să intre în play-off. Au fost în grafic până la finalul sezonului regulat, însă până la urmă au intrat în play-out. Acum, cele două s-au întâlnit într-un meci fără prea mare miză în clasament. Şi a ieşit un meci spectaculos.

Meciul a avut foarte multe ocazii de poartă, dar jucătorii lui Dinamo s-au dovedit mai inspiraţi şi au deschis scorul în minutul 34, după un şut la colţul scurt tras de Salomao. A fost însă o fază la care cei de la Botoşani au cerut off-side. Elevii lui Costel Enache au încercat egalarea, dar până la urmă Dinamo a intrat cu 1-0 la vestiare.

FC Botoşani a continuat să rateze ocazii mari, dar tot Dinamo a marcat, tot prin Salomao, în minutul 53, după ce l-a driblat pe portar. Ritmul s-a păstrat în continuare, cu ocazii mari la ambele porţi, dar până la urmă s-a terminat 2-0.


Min. 73 Botoşani cere penalty la un presupus henţ la Katsikas.


Min. 65 Ocazie ratată de Palic.


Min. 53 GOL DINAMO! Salomao este lăsat într-o poziţie foarte bine, trage, portarul respinge, mingea ajuntge tot la el, îl driblează pe Pap şi înscrie.


Min. 48 Achim reuşeşte o pasă superbă pentru Golofca, în centrul careului, dar şutul acestuia se duce în plasa laterală.


Min. 45+1 A început partea a doua.


Min. 45 PAUZĂ!


Min. 40 Şi o imagine inedită. Dinamo este susţinută de câţiva pacienţi din Spitalul Floreasca.


Min. 34 GOL DINAMO! Centrare la colţul lung, Salomao a preluat şi a tras pe colţul scurt.


Min. 27 Mihai Roman bate foarte bine o lovitură liberă, Penedo reuşeşte să scoată.


Min. 17 Achim are o execuţie spectaculoasă, dar mingea loveşte transversala.


Min. 15 Cea mai mare ocazie de până acum. Moldoveanu trage puţin pe lângă poartă, dintr-o poziţie foarte bună.


Min. 14 Mihai Roma trage din lovitură liberă puţin peste vinclu.


Min. 12 Ocazie pentru FC Botoşani. Axente n-a profitat însă de centrarea lui Golofca.


Min. 1 Fluier de start.


Echipele de start:

DINAMO: Penedo - Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu - hanca, May Mahlangu, Nistor - Moldoveanu, Popa, Salomao
Rezerve: Muţiu, Palic, Pesic, Şerban, Dudea, Maric, Romera
FC BOTOŞANI: Pap - Dumitraş, Burcă, Miron, Acsinte - Achim, J. Rodriguez - Roman, Moruţan, Golofca - Axente
Rezerve: Cobrea, Plămadă, Tincu, Oaida, Muşat, Golubovic, Serediuc


Învinsă doar de două ori în a doua parte a campionatului, Dinamo este lider detaşat al playout-ului. Câinii au şase puncte avans faţă de adversara de sâmbătă şi se pot considera campioni cu o nouă victorie. Altfel, meciul nu are o miză deosebită pentru elevii lui Florin Bratu, cum de altfel nici adversarii de la FC Botoşani nu au. Sunt pe locul secund, cu opt puncte avans faţă de următoarea clasată, FC Voluntari.

Live VIDEO Dinamo - FC Botoşani

Dinamo a avut un parcurs impresionant până acum în playout. Şase victorii şi două înfrângeri au bifat elevii lui Florin Bratu până acum. Se laudă şi cu cel mai bun atac din play-out, cu 16 goluri marcate în cele opt partide până acum. Din punct de vedere defensiv, lucrurile nu au stat la fel de bine. Câinii au primit 9 goluri până acum.

Semifinalistă în Cupei României în acest sezon, FC Botoşani vine după o serie de două victorii consecutive: 3-0 cu Juventus şi 2-1 cu CSU Craiova. A câştigat patru puncte din cele două dueluri cu Dinamo din sezonul regulat. A făcut 0-0 pe teren propriu, apoi s-a impus cu 1-0 la Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare