Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Derby spectaculos în Premier League! City a învins-o pe Arsenal şi Aguero a înscris un hattrick

VIDEO | Derby spectaculos în Premier League! City a învins-o pe Arsenal şi Aguero a înscris un hattrickgalerie foto

Premier League

Comentarii

Derby-ul dintre Manchester City şi Arsenal s-a încheiat cu victoria "cetăţenilor", 3-1.

City a început excelent meciul şi a deschis scorul în secunda 47, la prima acţiune a meciului, dar Arsenal a preluat rapid conducerea. În minutul 10, Koscielny a egalat, iar City nu a mai apăsat pe pedala de acceleraţie până la finalul primei reprize, atunci când a marcat din nou prin Aguero şi a avut o nouă ocazie de a înscrie. 

Argentinianul şi-a definitivat hattrick-ul în minutul 61, printr-un gol înscris cu mână. Arsenal i-a introdus pe teren şi pe Ramsey şi Denis Suarez, dar fără reuşită, iar City era să mai dea goluri pe contraatac. 

City rămâne pe doi, la trei puncte de Liverpool, dar "cormorani" nu au jucat în această etapă. Arsenal coboară sub locurile de Europa, fiind la un punct distanţă de revelaţia acestui an, Manchester United. 


VIDEO | Man City - Arsenal 3-1 (Aguero 1, 44, 61 / Koscielny 10)

  • Man City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte - Fernandinho, Gundogan - Bernardo Silva, De Bruyne (Mahrez), David Silva, Sterling - Aguero (Jesus)
    Rezerve: Muric - Danilo, Stones, Delph, Sane,
  • Arsenal: Leno - Lichsteiner, Mustafi (Mavropanos), Koscielny, Kolasinac (Denis Suarez), Monreal - Guendozi, Torreira, Iwobi (Ramsey) - Lacazette, Aubameyang
    Rezerve: Cech, Elneny, Ozil, Nkietah

Min. 61: GOOOL Man City! Aguero realizează hattrick-ul, dar mingea deviată de argentinian în poartă a fost cu mâna. 

Min. 56: Ocazie City! Sterling îi pasează în careu lui De Bruyne, dar şutul său este prins de Leno. 

Min. 45+1: Ocazie imensă pentru City! De Bruyne centrează din partea dreaptă, dar mingea nu găseşte niciun jucător de la City şi trece agonizant pe lângă poartă. 

Min. 44: GOOOL Man City! Sterling îi pasează lui Aguero, care face "dubla", în urma unei faze fără cusur din partea elevilor lui Guardiola.

Min. 10: GOOOL Arsenal! Koscielny restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap. 

Min. 9: Laporte înscrie, dar golul său este anulat pe motiv de offside. 

Min. 1: GOOOOL Man City! La prima fază a meciului, Kun Aguero înscrie cu capul după o greşeală imensă în apărarea lui Arsenal.

A început meciul. 


Învinsă în ultima rundă de Newcastle, Manchester City nu mai are voie să facă paşi greşiţi pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Trupa lui Guardiola a fost depăşită în clasament de Tottenham, după victoria londonezilor cu Newcastle, însă o victorie cu Arsenal i-ar aduce pe cetăţeni la doar două puncte în spatele liderului Liverpool, care urmează să joace luni, pe terenul lui West Ham.

Guardiola şi-a băgat echipa în şedinţă după 1-2 cu Newcastle, iar campionii Angliei sunt gata să răspundă pe teren, în derby-ul de pe Etihad.

Manchester City - Arsenal, în direct pe Telekom Sport 2

De cealaltă parte, Arsenal vine după o serie bună de rezultate graţie cărieia tunarii au ajuns pe loc de Champions League înainte de etapa 25 din Premier League. Trupa lui Unai Emery poate rămâne la echlitate de puncte cu Chelsea (revenită în această rundă pe locul 4 după 5-0 cu Huddersfield), dar misiunea se anunţă una extrem de dificilă.

  • În tur, meciul Arsenal - Manchester City s-a terminat 0-2, golurile fiind marcate de Raheem Sterling şi Bernardo Silva.

Partida de pe Etihad se anunţă una spectaculoasă, în condiţiile în care le va aduce faţă în faţă pe două din cele mai ofensive echipe din Premier League, Manchester City (cel mai bun atac, cu 63 de goluri) şi Arsenal (al patrulea cel mai bun atac - 50 de goluri).

Manchester City - Arsenal, echipele probabile

  • Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Danilor - De Bruyne, Fernandinho, B. Silva - Sterling, Aguero, Sane
  • Arsenal: Leno - Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Kolasinac - Torreira, Xhaka - Iwobi, Lacazette, Suarez - Aubameyang

Aşa arată clasamentul din Premier League, înainte de City - Arsenal

Afla mai multe despre: manchester cityarsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare