Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Derby spectaculos în Spania! Espanyol a egalat-o pe Barca în ultimele momente ale meciului. Real şi Barcelona sunt din nou la egalitate

VIDEO | Derby spectaculos în Spania! Espanyol a egalat-o pe Barca în ultimele momente ale meciului. Real şi Barcelona sunt din nou la egalitate

La Liga

Comentarii

Prima etapă din 2020, din LaLiga, a început în forţă, în direct la Telekom Sport 1. Derby-ul Cataloniei, Espanyol - Barcelona, s-a terminat la egalitate, 2-2.

Barcelona s-a împiedicat de rivala din Catalunia, iar din prima etapă din 2020, echipa lui Valverde şi Real Madrid se află la egalitate de puncte. Formaţia legendarului jucător de pe Camp Nou, Abelardo, proaspăt instalat la Espanyol, a marcat unicul gol al primei reprize. David Lopez l-a învins pe Neto la primul său meci din campionat pentru Barcelona. Campioana din La Liga a întors scorul în decurs de numai nouă minute. Suarez a reuşit un gol şi un assist minunat pentru Vidal. Cu un sfert de oră înainte de final, De Jong a fost eliminat, iar Espanyol a devenit extrem de periculoasă. Wu Lei a înscris cu două minute înainte de final, iar derby-ul Cataluniei s-a încheiat 2-2.


Espanyol - Barcelona 2-2

  • Espanyol: Diego López - Bernardo, Naldo, David López - Javi López, Marc Roca, Víctor Gómez, Sergi Darder, Dídac - Melendo y Calleri.
  • Barcelona: Neto - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Busquets, De Jong, Rakitic - Messi, Griezmann, Suárez.

Min. 88: GOL Espanyol! Wu Lei, intrat pe parcursul meciului, se demarcă foarte bine şi înscrie la colţul lung. 

Min. 75: Eliminare Barcelona! De Jong comite un fault, primeşte al doilea cartonaş galbene şi este trimis prematur la vestiar. 

Min. 59: GOL Barca! Arturo Vidal înscrie al 6-lea gol din acest sezon şi îşi aduce echipa în avantaj. 

Min. 50: GOL Barca! Jordi Alba i-a pasat decisiv lui Luis Suarez, care a egalat. 

Min. 23: GOL Espanyol! Gazdele dau lovitura şi deschid scorul în derby. David Lopez a marcat cu o lovitură de cap. 


FC Barcelona este pe primul loc în Spania, la două puncte peste rivala de moarte Real Madrid şi este neînvinsă de pe 2 noiembrie, atunci când a cedat, 1-3, împotriva celor de la Levante. De atunci, gruparea blaugrana a câştigat cinci din ultimele şapte partide şi a terminat anul cu o victorie, 4-1, cu Alaves. 

Espanyol, în schimb, a avut parte o primă parte jumătate de sezon catastrofală. Echipa este pe ultimul loc în Spania cu doar 10 puncte. Espanyol a terminat anul 2019 cu o înfrângere, 0-2, pe terenul lui Leganes. Pe banca tehnică a celei de a doua echipe din Barcelona a fost numit Abelardo, fost jucător la rivala FC Barcelona, între 1994 şi 2002. 

ECHIPELE PROBABILE 

  • Espanyol: Diego Lopez; David Lopez, Calero, Espinosa; Roca; Gomez, Darder, Lozano, Vila; Campuzano, Calleri
  • Barcelona: Neto; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, De Jong; Messi, Griezmann, Suarez

Afla mai multe despre: barcelonaespanyol 

viewscnt
Articole similare