Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Derby-ul pe care Ricardo Grigore nu-l va uita niciodată: "Am văzut acel meci la TV şi m-am îndrăgostit de Dinamo"

VIDEO | Derby-ul pe care Ricardo Grigore nu-l va uita niciodată: "Am văzut acel meci la TV şi m-am îndrăgostit de Dinamo"
Comentarii

Fundaşul echipei Dinamo, Ricardo Grigore, a rememorat momentul în care s-a îndrăgostit de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Se întâmpla în 2008, meci în care Florin Bratu, fost antrenor al lui Ricardo Grigore, reuşea un gol şi un assist pentru Ionel Dănciulescu.

"Dacă îmi aduc bine aminte, în 2008, când fostul meu antrenor Florin Bratu a marcat cele două goluri împotriva lor, dacă nu mă înşel (n.r. - Bratu a reuşit atunci un gol şi un assist).

Atunci ţin minte că m-am uitat la televizor la meci, pentru că eram prea mic să merg pe stadion şi de atunci m-am îndrăgostit de Dinamo.

Ricardo Grigore a vorbit şi despre momentul în care a intrat pentru prima oară în vestiarul "câinilor": "Sincer s-a zbârlit pielea pe mine când am văzut scaunul lui Cătălin acolo în vestiar dat cu timpul m-am obişnuit că este acolo şi îl simţim cu noi tot timpul în momentele grele".

FCSB - Dinamo, sâmbătă, 20:30, Telekom Sport 1

Derby-ul FCSB - Dinamo este programat să se dispute sâmbătă, de la 20:30, în runda a 12-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: grigore 

viewscnt
Articole similare