Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Descat pleacă de la Dinamo. Cum şi-a petrecut ultima zi în România

VIDEO | Descat pleacă de la Dinamo. Cum şi-a petrecut ultima zi în România

Handbal

Comentarii

Dinamo a obţinut al patrulea titlu consecutiv la handbal masculin, dar Constantin Ştefan va pierde o parte dintre jucători de bază. Printre aceştia se numără şi Hugo Descat. Echipa Telekom Sport a profitat de ocazie şi l-a scos pe francez la o plimbare prin Centrul Vechi înainte să părăsească România. Alături i-a fost prietenul Kamel Alouini.

Dacă Descat a venit la Dinamo în 2017, Alouini a fost transferat în vara anului trecut. Coordonatorul de joc tunisian s-a îndrăgostit deja de ţara noastră.

Evoluţiile bune pe care le-a avut în tricoul lui Dinamo i-au adus lui Descat o ofertă de nerefuzat din partea lui Montpellier. Francezul a plecat din România cu amintiri senzaţionale: a câştigat două titluri de campion cu Dinamo şi a jucat în Liga Campionilor. Anul acesta, alb-roşii au reuşit o performanţă incredibilă: au ajuns până în play-offul pentru optimile Ligii.

Descat nu putea părăsi ţara noastră fără să-şi ia la revedere de la fani. Atmosfera creată de aceştia l-a impresionat atât de mult, încât nu ar refuza o eventuală revenire în Ştefan cel Mare.

Extrema de 26 de ani nu a plecat cu mâna goală din România: şi-a luat suveniruri, care să-i amintească de cei doi ani petrecuţi aici. În plus, a încercat să-şi etaleze talentul la cântat. Naiul s-a dovedit însă a fi prea nărăvaş pentru a-l putea stăpâni.

Afla mai multe despre: dinamohugo descat 

viewscnt
Articole similare