Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii de ultimă oră înainte de CSM Bucureşti - Gyor. Încă o absenţă de marcă la "tigroaice": "Nu este simplu"

Detalii de ultimă oră înainte de CSM Bucureşti - Gyor. Încă o absenţă de marcă la "tigroaice": "Nu este simplu"

Handbal

Comentarii

Dragan Djukic, antrenorul de la CSM Bucureşti, a vorbit înainte de meciul cu Gyor, de sâmbătă, despre absenţele importante din tabăra "tigroaicelor", despre speranţele pe care le are de la acest meci, dar şi despre venirea Crinei Pintea la CSM.

"Avem foarte multe probleme în spate, dar nu vreau să fac această greşeală. Echipa care va juca va fi cea mai bună echipă posibilă pe care o putem alinia. Iar toate fetele care vor fi pe teren, vor da totul. Eu cred cu adevărat în spiritul de echipă", a spus antrenorul sârb, care recunoaşte că "Gyor este marea favorită, nu este un secret, dar şi noi avem şansele noastre şi vom crede până la final".

"Cristina şi Amanda sunt alături de noi să ne susţină. Din păcate, Majda a fost operată şi este acasă... Nu este simplu să supravieţuieşti fără ele, dar încercăm să dăm o şansă... Elizabeth a început să joace, Claudia s-a adaptat şi ea mai bine cu noi. Căutăm să facem alte lucruri. Întotdeauna, să înlocuieşti jucătoare ca Amanda, Cristina sau Majda e imposibil", a declarat Djukic despre absenţele din meciul cu Gyor. 

Pe lângă Amanda Kurtovic şi Cristina Neagu, Majda Mehmedovic a fost operată de apendicită. Alte două handbaliste sunt incerte pentru meciul de sâmbătă, de la ora 15:00, transmis în direct pe Telekom Sport 1. Andrea Lekic este în pericol să nu joace, în timp ce Sabian Jacobsen este răcită, dar ar trebui să îşi revină până la ora partidei. Meciul de sâmbătă se va juca cu casa închisă. 

Afla mai multe despre: dragan djukiccsm bucurestiabsente 

viewscnt
Articole similare