Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Detalii din interiorul FCSB. Un jucător a spus ce se întâmpla în vestiar în mandatul lui Dică: ”Ăsta este adevărul”

VIDEO | Detalii din interiorul FCSB. Un jucător a spus ce se întâmpla în vestiar în mandatul lui Dică: ”Ăsta este adevărul”

FCSB

Comentarii

Unul dintre motivele pentru care Dică ar fi fost îndepărtat de la FCSB ar fi fost acela că n-a ştiut să controleze vestiarul. Fotbaliştii cu greutate n-au putut fi ”îmblânziţi” de Nick.

Chiar dacă l-a înţepat pe Dică pentru faptul că n-a primit mai multe şanse, Daniel Benzar, fotbalist împrumutat de FCSB la Dunărea Călăraşi, a vorbit despre ce se întâmpla în vestiar în mandatul lui Dică.

Surprinzător, tânărul fotbalist a dezvăluit că atmosfera era una bună, în ciuda episoadelor care au apărut în presă.

Atmosfera era destul de bună în vestiar, ăsta este adevărul. Chiar nu ştiu de ce nu au fost rezultate”, a spus Benzar, care a dezvăluit ce planuri are în viitorul apropiat. ”Sunt mulţi jucători noi, va fi o problemă de omogenitate, dar sper să rezolvăm asta cât mai repede la antrenament. Încă n-am vorbit cu Dan Alexa, probabil vom discuta în Turcia. Sper să joc bine aici şi  să mă întorc titular la Steaua”.

Pentru mine este un nou început, îmi doresc să fac performanţă cu Dunărea Călăraşi, îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri posibile şi să ne salvăm de la retrogradare. Îmi pare rău că am plecat de la FCSB. Meritam mai multe şanse. Am jucat 5, 6 meciuri, am intrat de fiecare dată pe final, am două goluri marcate şi eu zic că meritam mai multe şanse.

Din păcate nu am drept de joc cu FCSB. Îmi doream foarte mult, mai ales că îl prindeam şi pe fratele meu pe aceeaşi parte. Mi-aş fi dorit foarte mult să joc contra lor, dar din păcate nu pot”, a spus Daniel Benzar în momentul în care a plecat de la FCSB.

Afla mai multe despre: dicavestiarbenzarfcsb 

viewscnt
Articole similare