Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Detaliul care stă în calea prelungirii contractului lui Planic: "Asta ar face diferenţa". Informaţia esenţială divulgată de Iulian Cristea

VIDEO | Detaliul care stă în calea prelungirii contractului lui Planic: "Asta ar face diferenţa". Informaţia esenţială divulgată de Iulian Cristea

FCSB

Comentarii

Fundaşul celor de la FCSB crede că o mărire substanţială a salariului ar face posibilă rămânerea sârbului la echipă.

Palnic şi Cristea fac pereche în centrul defensivei roş-albastre din iarnă. 
 
"Îmi doresc foarte mult să îşi prelungească contractul, mă înţeleg foarte bine, am văzut şi în presă ce a apărut înainte de meciul de la Ploieşti, ca şi cum m-aş fi bătut, a fost doar o joacă cu el şi îmi doresc să continue aici, la club, să continui cu el în apărare şi să avem amândoi evoluţii cât mai bune. Eu zic că  prima opţiune şi pentru el e de a rămâne la noi. Depinde ce oferttă i se face, dacă îi convine oferta, de el depinde. Eu zic că prima opţiune e să rămână la noi. El e convins, dar eu zic partra financiară. Dacă contractul îl mulţumeşte, ce i se propune"  e de părere Iulian Cristea. 
 
Fundaşul a fost amuzat şi bulversat în acelaşi timp la auzul veştii că patronul Gigi Becali intenţionează să construiască o biserică la cantonamentul vicecampioanei din Berceni. 
 
"Se face o biserică în curtea noastră, ne bucură, ce putem face noi dacă asta este dorinţa patronului, să facă o biserică aici, la bază? Ne bucură acest lucru. 
Nu ştiu dacă e benefic acest lucru, dar e ok, ce pot să zic?" a încheiat jucătorul de 25 de ani. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbplaniccristeacontract 

viewscnt
Articole similare