Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Devis Mangia, de nerecunoscut la declaraţii. Antrenorul Craiovei a făcut praf pe toată lumea: "Doar în ţara asta se poate aşa ceva"

VIDEO | Devis Mangia, de nerecunoscut la declaraţii. Antrenorul Craiovei a făcut praf pe toată lumea: "Doar în ţara asta se poate aşa ceva"

Fotbal

Comentarii

Pe lângă înfrângerea cu FCSB, oltenii au mai avut un motiv de supărare. Au aflat că vor avea doar patru zile la dispozitie pentru a pregăti ultima etapă din play-off, cu Iasi.

"Am jucat luni, iar acum trebuie să jucăm vineri. Probabil că cei care decid programul nu ştiu că locul trei înseamnă Europa League. Ei nu ştiu acest lucru probabil. Cum este posibil să jucăm vineri? Cum este posibil? După ce am jucat luni? Iar toţi ceilalţi joacă duminică.
 
Eu cred că, în toate ţările din lume, ultima etapă se joacă întotdeauna la aceeaşi oră. În toată lumea. Nu, într-o singură ţară nu se poate. Cred că cineva ar trebui să respecte mai mult acest club. Probabil că în ţara asta este o greşeală să faci performanţă. Trebuie să plătim că suntem în finala Cupei. Este incredibil!" , a declarat Devis Mangia.
 
Nici delegarea lui Haţegan nu a fost pe placul lui Mangia. Craiova nu a câştigat niciunul din ultimele patru meciuri arbitrate de Haţegan: au fost două remize cu Dinamo şi două înfrângeri, cu Botoşani şi cu FCSB. 
 
"Pot să vă spun că nu avem foarte mult noroc atunci când îl întâlnim pe Haţegan. Asta este clar. Cred că mă pricep la fotbal şi nu-mi place cum a tratat meciul" , a continuat Mangia.

Afla mai multe despre: iasifcsbeuropa leaguedevis mangiacraiova 

viewscnt
Articole similare