Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Devis Mangia trage un semnal de alarmă după calificarea în semifinalele Cupei României: "Eu am respect pentru această competiţie"

VIDEO | Devis Mangia trage un semnal de alarmă după calificarea în semifinalele Cupei României: "Eu am respect pentru această competiţie"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, s-a declarat mulţumit de victoria de la Miercurea Ciuc, scor 3-0, şi mai ales de faptul că jucătorii săi au scăpat cu faţa curată, în ciuda stării gazonului.

Tehnicianul italian nu şi-a menajat jucătorii de bază, deşi echipa sa a întâlnit o formaţie de liga a treia pe un teren execrabil, subliniind că respectă competiţia.

"Eu sunt mulţumit şi fericit că am câştigat şi că nu avem accidentări grave. Avem ceva probleme pentru câţiva jucători, la picior, dar sper că nu vor fi probleme grave. Eu am respect pentru această competiţie.

Înainte de meci nu am vorbit mult, pentru că am fost sigur pe atitudinea lor şi au avut o atitudine exemplară.

A fost primul meci real pentru el (n.r. - Carlos Fortes). Sunt mulţumit. Dimitrov a făcut un meci foarte bun, Donkor la fel, Bic, Drăghici, care e venit acum. Şi Fortes. E normal, după 60 de minute a fost necesară o schimbare, pentru că risca o accidentare musculară.

Nu este treaba mea să vorbesc de această situaţie. Condiţiile nu au fost ideale, dar, repet, sunt mulţumit pentru că nu au fost accidentări. Dacă ar fi existat accidentări, era o problemă mare. Pe acest teren, a fost ca şi cum am fi jucat două meciuri, nu unul", a declarat Devis Mangia.

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus, joi seară, la Miercurea Ciuc, scor 3-0, în faţa echipei locale, Csikszereda, din liga a treia.

Radoslav Dimitrov (27), Cristi Bărbuţ (80) şi Elvir Koljic (90+2) au marcat golurile unui succes obţinut fără probleme de echipa lui Devis Mangia, în ciuda stării precare a gazonului de la Miercurea Ciuc.

Universitatea Craiova se alătură formaţiilor FC Viitorul, Astra Giurgiu şi CFR Cluj, în semifinalele Cupei României, competiţie pe care oltenii au câştigat-o anul trecut în urma unei finale cu FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare