Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezamăgire mare la Petrolul după înfrângerea cu CS Mioveni. Viorel Moldovan: "Mai bine nu mai veneam la interviu"

VIDEO | Dezamăgire mare la Petrolul după înfrângerea cu CS Mioveni. Viorel Moldovan: "Mai bine nu mai veneam la interviu"

Liga 2

Comentarii

Petrolul a pierdut meciul cu CS Mioveni, scor 0-1, iar Viorel Moldovan şi-a luat gândul de la play-off. Unicul gol al partidei a fost marcat de Blănaru dintr-o poziţie clară de offside.

"Nici nu ştiu ce mă încearcă, sincer. E greu, sunt descumpănit, pentru că n-am reuşit să câştigăm, n-am făcut un meci rău, dar la puţinele ocazii avute n-am reuşit să marcăm. Ştiam că vom întâlni un adversar care se va închide ermetic şi va fi greu să-l destabilizăm. 

Am avut şi un penalty neacordat. Golul l-am primit cum l-am primit dintr-un offside de o jumătate de metru, dar dacă n-a văzut arbitrul, ce să facem, asta e. Deocamdată, nu mă gândesc să renunţ! O să văd ce va fi. Sunt dezamăgit şi eu.

Am încercat să construiesc o echipă de la zero, dar mai bine nu vorbesc, mai bine nu veneam la interviu că nici nu am ce să vorbesc. Să pierzi de o asemenea manieră şi să ieşi din cursă, asta e situaţia..." , a declarat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare