Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezamăgire totală printre jucătorii dinamovişti după demiterea lui Rednic. "Am vrut să lucrez cu un antrenor mare" Cum se vede sezonul viitor cu Neagoe pe bancă

VIDEO | Dezamăgire totală printre jucătorii dinamovişti după demiterea lui Rednic. "Am vrut să lucrez cu un antrenor mare" Cum se vede sezonul viitor cu Neagoe pe bancă

Fotbal

Comentarii

Dinamo şi-a schimbat antrenorul la câteva zile după încheierea sezonului, iar jucătorii din Ştefan cel Mare au avut un şoc atunci când au auzit.

Mircea Rednic a fost instalat în toamna anului trecut la Dinamo, în locul lui Claudiu Niculescu şi a făcut revoluţie la echipă. Mulţi jucători au plecat, şi mai mulţi au venit. Acum Rednic a fost înlăturat de pe banca tehnică şi adus Eugen Neagoe. Jucătorii regretă plecarea antrenorului cu care au încheiat sezonul pe locul 9 în Liga I. 

"Când am venit la Dinamo am vrut să lucrez cu un antrenor mare, care să îmi dea încredere, iar Rednic mi-a dat-o", a declarat Jaadi pentu Telekom Sport. 

Ajuns în România în ianuarie, Reda Jaadi a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai lui Dinamo în a doua parte a sezonului. A jucat 14 meciuri şi a înscris o dată. 

"Simt că încă mă caut pentru a ajunge la nivelul meu maxim. Încă nu am ajuns la nivelul pe care l-am avut, dar asta va veni încetul cu încetul. Vine un nou sezon, vom avea pregătirea, începem de la zero şi trebuie să încercăm să scoatem maximum", a mai spus Jaadi pentru Telekom Sport. 

Dinamo se află în cea mai neagră perioadă din istorie. De 12 ani roş-albii nu au mai luat titlul, situaţie nemaiîntâlnită pentru echipa din Ştefan cel Mare. 

"Eu voi da maximum anul viitor pentru a aduce Dinamo acolo unde îi e locul. Sper ca anul viitor vom lupta pentru titlu"

S-a zvonit că Jaadi are mai multe oferte de a pleca de la Dinamo, inclusiv din Spania, de la Malaga. Răspunsul jucătorului a venit însă prompt. 

"Tot timpul există interes. S-a discutat cu agentul meu, din ce am înţeles, dar pe mine nu m-a interesat. Acum sunt la Dinamo şi mă concentrez la Dinamo", a încheiat Jaadi. 

Afla mai multe despre: dinamorednicneagoereda jaadi 

viewscnt
Articole similare