Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezamăgit de Marele Derby. Mirel Rădoi, verdict dur: ”De mulţi ani nu am văzut un derby atât de slab”

VIDEO | Dezamăgit de Marele Derby. Mirel Rădoi, verdict dur: ”De mulţi ani nu am văzut un derby atât de slab”

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de tineret a fost prezent la Marele Derby, Dinamo - FCSB. Totuşi, Rădoi nu a rămas cu o impresie prea plăcută şi s-a arătat destul de critic.

Selecţionerul de la Under 21 consideră că spectacolul din teren a fost departe de cel din tribune. Fost mare jucător al roş-albaştrilor, Rădoi se arată dezamăgit de nivelul arătat de cele două formaţii: ”Am fost prezent la meci şi sincer spectacolul din teren nu s-a ridicat la spectacolul din tribune şi, ca să fiu şi mai sincer,cred eu că de mulţi ani nu am văzut un derby atât de slab”.

Mai mult decât atât, Rădoi nu dă vina pentru spectacolul precar oferit de cele două formaţii, pe terenul de joc: ”Sunt execuţii care nu au avut de aface neapărat cu terenul. Dacă vrem să ne legăm de teren este perfect adevărat că a arătat într-o stare foarte urâtă, dar partea cealaltă nu am văzut angajamentul unui derby, nu am văzut vivacitate unui derby, nu am văzut execuţii pe care aceşti jucători, valoarează milioane, nu le au într-un derby şi asta mă face să cred, şi evoluţia celor 90 de minute, fără că fără cele două penaltyuri am fi asistat la un 0-0 foarte urât, nici măcar acela spectaculos”

”M-aş fi aşteptat la altceva, vorbim totuşi de un derby, vorbim de Steaua că termina pe primul loc, Dinamo se apropia şi mai mult de play off, personal aş fi vrut să văd mult mai mult” a explicat, vizibil dezamăgit selecţionerul reprezentativei de tineret a României.

Între 2000 şi 2009, Mirel Rădoi a evoluat ca fotbalist la formaţia roş-albastră. Teoretic, Rădoi a prins atât perioada pre Gigi Becali, cât şi cea de după. 248 de partide are Rădoi în tricoul roş-albaştrilor şi 17 goluri. În total, Mirel Rădoi a câştigat cinci trofee cu această echipă şi a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.

Afla mai multe despre: mirel rădoifcsbdinamo-fcsbderby 

viewscnt
Articole similare