Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezastru bavarez! Gladbach a făcut instrucţie pe Allianz Arena

VIDEO | Dezastru bavarez! Gladbach a făcut instrucţie pe Allianz Arena

Bundesliga

Comentarii

Bayern a fost învinsă cu 3-0 de Borussia Monchengladbach după un meci în care adversarii au avut efienţă maximă: 3 şuturi pe poartă -3 goluri.

Nimeni nu s-ar fi gândit că după patru victorii la rând în campionat, Bayern ar putea să intre în criză. Iar meciul contra Borussiei Monchengladbach a demonstrat lipsa de idei a campioanei Germaniei. Apărarea a dat rateu după rateu iar fotbaliştii lui Dieter Hecking s-au distrat pe Allianz Arena în faţa unei echipe fără reacţie. Plea, Stindl şi Hermann au marcat golurile care au trimis echipa lui Niko Kovac pe locul 5 în Bundesliga, al 4 puncte de liderul Borussia Dortmund. Cu succesul de la Munchen, Gladbach a ajuns pe locul secund după şapte etape jucate. 


Echipele de start

Bayern: Neuer - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Muller, Thiago, Goretzka - Robben, Lewandowski, J. Rodriguez

Gladbach: Sommer - Lang, Ginter, Elvedi, Wendt - Hofmann, Kramer, Neuhaus - Stindl, Plea, T. Hazard

Min 88 GOOOOL Gladbach! Hermann îngheaţă de tot Allianz Arena, 0-3 este şi rezultatul final 

Min. 16: GOOOL Gladbach! Şoc la Munchen, Lars Stindl profită de greşelile din apărarea campionei şi face 2-0. 

Min. 10: GOOOL Gladbach! Plea deschide scorul pe Allianz Arena.


Bayern traversează o perioadă dificlă în acest debut de mandat al lui Niko Kovac. Remiza cu Ajax a confirmat criza din ultima vreme a campioanei Germaniei care a pierdut primul loc în campionat după ce a avut maximum de puncte după patru etape. Dortmund este la şefie după ce Bayern a făcut egal cu Augsburg şi a pierdut la Berlin, cu Hertha. Iar Thomas Muller şi coechipierii săi nu vor avea deloc un meci uşor în runda cu numărul şapte din Bundesliga. 

O vor avea în faţă pe Borussia Monchengladbach trupa aflată pe locul 4, cu două puncte mai puţin decât Bayern. Adversara de sâmbătă a pierdut şi ea o dată în această stagiune, exact în faţa echipei care o bătuse şi pe Bayern, Hertha. Coman, Tolisso şi Rafinha sunt în continuare indisponibili la gazde, care s-au impus la scor în meciul direct jucat pe Allianz Arena, în sezonul trecut. A fost 5-1 după ce Gladbach câştigase meciul tur.  

 

  • LIVE VIDEO | Bayern - Gladbach, sâmbătă, 19:30, Telekom Sport 4

 

 

Afla mai multe despre: bayernborussia monchengladbach 

viewscnt
Articole similare