Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezastru total la FCSB. Roş-albaştrii au pierdut şi meciul cu FC Voluntari şi au rămas în zona retrogradării

VIDEO | Dezastru total la FCSB. Roş-albaştrii au pierdut şi meciul cu FC Voluntari şi au rămas în zona retrogradării

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a produs marea surpriză şi a câştigat meciul cu FCSB, scor 3-1. Ţîră, Ricardinho şi Botezatu, cu un autogol, au înscris pentru ilfoveni, iar Coman a marcat golul de onoare al vicecampioanei.

Vergil Andronache şi-a odihnit toţi titularii cu FC Voluntari, iar FCSB a pierdut al treilea meci la rând în campionat. Partida a început cum se nu putea mai prost pentru roş-albaştri. Ţîră a profitat de eroarea lui Botezatu şi a marcat după 35 de secunde. FCSB a replicat prin Gikiewicz, care a irosit o şansă mare. Apoi, a venit rândul lui Bergodi să îşi pună mâinile în cap. Deac a ratat dintr-o poziţie perfectă.

La pauză a intrat Coman, iar atacantul şi-a pus imediat amprenta asupra jocului. A restabilit egalitatea, dar a fost doar un foc de paie. După nici două minute, Ricardinho i-a adus din nou pe ilfoveni în avantaj. Apoi, Ţîră a fost aproape de "dublă". Mingea trimisă de el a căzut pe transversală. Dezastrul roş-albastru a fost completat în minutul 67. Botezatu a înscris superb în propria poartă, iar FCSB - Voluntari s-a încheiat cu scorul de 1-3.


FCSB - FC Voluntari 1-3
Au marcat: Coman '49 / Ţîră '1, Ricardinho '51, Botezatu (autogol) '68

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Belu, Marc, Botezatu, Panţîru - Perianu, Popescu - Moutinho, Ardelean, Şerban - Gikiewicz
Rezerve: Bălgrădean, Creţu, Coman, Tănase, Cristea, Vînă, Oaidă

FC Voluntari: Mitrev - Miranda, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Gheorghe - Costin, Ţîră, Deac
Rezerve: Rîmniceanu, Achim, Leasă, Kocic, Mihalcea, Benzar, Popadiuc

Min. 68 - GOOOOOOOL FC Voluntari! După greşeala de la primul gol al ilfovenilor, Botezatu trimite mingea în propria poartă cu o execuţie superbă

Min. 51 - GOOOOOOOL FC Voluntari! Doar două minute a fost păstrată egalitatea. Ricardinho marchează pentru 2-1

Min. 49 - GOOOOOOOL FCSB! Intrat în minutul 46, Florinel Coman egalează rapid pentru FCSB

Min. 31 - Deac ratează o ocazie mare pentru FC Voluntari. Jucătorul ilfovenilor trimite pe lângă poartă dintr-o poziţie foarte bună

Min. 17 - Ratare uriaşă pentru FCSB! Gikiewicz preia excelent în careu, însă trimite pe lângă poartă dintr-o poziţie foarte bună

Min. 1 - GOOOOOOL FC Voluntari! Ţîră deschide scorul încă din secunda 34, după o greşeală uriaşă a lui Botezatu


FCSB - FC Voluntari, LIVE VIDEO, de la 21:00, la Telekom Sport

FCSB va juca un nou meci cu interimarul Vergil Andronache pe banca tehnică, întrucât Gigi Becali încă nu a găsit omul potrivit pentru a prelua frâiele vicecampioanei. Gigi Becali a fost refuzat, rând pe rând, de Devis Mangia, Walter Zenga, Cătălin Anghel, Laurenţiu Roşu sau Costel Enache. Singurul rămas în cursă pare să fie antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru.

"Chiar dacă gândurile noastre sunt îndreptate la meciul cu Mlada, suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu pe care ca şi ei ni-l  dorim să-l câştigăm.

Sunt  aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult. Mai departe tot ce se va întâmpla depinde de decizia clubului", a declarat Vergil Andronache.

FCSB - FC Voluntari, LIVE VIDEO, de la 21:00, la Telekom Sport

În vizorul lui Gigi Becali s-a aflat şi tehnicianul următoarei adversare a FCSB-ului, Cristiano Bergodi, care nu ştie, însă, nimic. "Nu, nu m-a căutat. În acest moment nu mi se pare un subiect important pentru că nu mi se pare corect. Cu respect vorbesc despre această echipă, nu mi se pare corect să vorbesc despre FCSB", a spus Bergodi.

Cât despre joc: "Ştim că meciul cu FCSB va fi un meci foarte dificil pentru noi dar sper ca echipa să arate momente pozitive. Mai avem probleme de lot dar sunt încrezător pentru că trebuie să fructificăm problemele pe care le are în acest moment această echipă, FCSB şi atunci sunt încrezător. Repet ...Sunt încrezător şi sper ca băieţii să aibă o mentalitate pozitivă. Ne antrenăm bine şi sper că ei au încredere chiar dacă nu am început aşa bine campionatul.

E normal că echipa nu arată în acest moment, FCSB nu arată ca pe vremea mea... În aceste momente au probleme şi este normal că trebuie să fructificăm acest fapt. Au echipă cu puţini jucători şi sunt şi alte probleme din afara echipei.

Trebuie să jucăm noi bine. Eu sunt încrezător pentru că acum echipa a arătat bine din punct de vedere al jocului. Avem probleme de lot. Nu ştiu dacă pot juca 2-3 jucători", a adăugat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare