Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezastru total pentru Şumudică. Kayserispor - Fenerbahce 0-5. Românul n-a pierdut niciodată la un asemenea scor, în Turcia

VIDEO | Dezastru total pentru Şumudică. Kayserispor - Fenerbahce 0-5. Românul n-a pierdut niciodată la un asemenea scor, în Turciagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a suferit cea mai clară înfrângere din acest sezon, 0-5 cu Fenerbahce, pe teren propriu. Şumudică se îndepărtează de locurile pentru cupele europene.

Kayserispor nu reuşeşte să depăşească pasa proastă în care a intrat încă de la începutul acestui an. Echipa antrenată de Marius Şumudică a fost învinsă la scor de Fenerbahce, o echipă în faţa căreia a reuşit 3-3  în tur, în deplasare. Însă antrenorul român s-a confruntat şi cu o serie de absenţe foarte importante.

Printre ele, Silviu Lung şi Cristi Săpunaru, ambii suspendaţi. De altfel, Şumudică s-a văzut nevoit să pună în poartă un goalkeeper de 20 de ani care n-a jucat niciun meci la profesionişti, iar pe bancă a avut un portar de doar 16 ani.

Însă lui Şumudică i s-a imputat că a început din nou cu trei fundaşi centrali, o tactică ce s-a dovedit dezastruoasă de fiecare dată când a aplicat-o la Kayserispor. Antrenorul român a schimbat în mers, dar Fenerbahce avea deja avantaj de trei goluri.



Golurile partidei au fost marcate de Soldado (8, 44),  Chahechouhe (12), Ozbayrakli (58) şi Giuliano (86).

În urma acestui eşec, Kayserispor a picat pe locul 6 şi este la 10 puncte de locul 4, primul care duce în cupele europene.


Min. 90+2 S-a terminat meciul!

Min. 86 GOL FENERBAHCE! Giuliano înscrie şi el


Min. 58 GOL FENER! Kayserispor primeşte încă un gol. Ozbayrakli a fost cel care a marcat după o greşeală a apărării.


Min. 44 GOL FENER! Soldado face 3-0 înainte de pauză. Repriză de coşmar pentru echipa antrenată de Marius Şumudică.


Min. 12 GOL FENER! Chahechouhe înscrie şi el.

Min. 8 GOL FENER! Soldado a deschis scorul.


Săpunaru şi Lung sunt suspendaţi. Echipele de start:

  • KAYSERISPOR: Karakus - Gulen, Kana-Biyik, Kucher, Vural - Cinaz, Espinoza - Varela, Turuc, Mendes - Bulut
  • FENERBAHCE: Demirel - Ozbayrakli, Neustadter, Skrtel, Kaldirim - Sirar, Topal, Souza, Chahechouhe - Soldado, Giuliano

Kayseri e pe locul 6 în clasament, după 26 de meciuri, iar partida cu Fenerbahce e considerată vitală de şefii şi fanii echipei în lupta pentru cupele europene.

Cu 41 de puncte, echipa românilor Săpunaru şi Silviu Lung se află acum la un singur punct în spatele lui Trabzonspor, echipă clasată acum pe locul 5, ultimul care ar putea asigura prezenţa în Europa League.



Fanii lui Kayserispor au aprins zeci de torţe la ultimul antrenament pentru a-i motiva pe jucători înaintea confruntării cu Fenerbahce, din această seară.

 

Afla mai multe despre: sumudicakayserisportorte 

viewscnt
Articole similare