Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluire fabuloasă a lui Mulţescu despre Alibec! De ce nu loveşte atacantul Astrei mingea cu capul: "Aşa am înţeles..."

VIDEO | Dezvăluire fabuloasă a lui Mulţescu despre Alibec! De ce nu loveşte atacantul Astrei mingea cu capul: "Aşa am înţeles..."

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu a vorbit despre posibila plecare a lui Denis Alibec de la Astra, precizând că pe adresa clubului nu a ajuns încă nicio ofertă.

S-a vorbit despre interesul turcilor de la Trabzonspor, dar Mulţescu e convins că Alibec poate ţinti şi mai sus: "Îl văd jucând oriunde: în Spania, Germania, Italia".

Mulţescu a făcut şi o dezvăluire inedită despre atacantul său: Alibec nu suportă să lovească mingea cu capul, iar explicaţia e una cel puţin inedită.

Conform spuselor tehnicianului său, vârful de 27 de ani ar fi suferit o lovitură puternică la cap în copilărie, iar de atunci a dezvoltat o teamă.



"(n.r. Informaţiile legate de transfer) Cred că sunt nişte fumigene aruncate de unii şi de alţii.

Dacă pleacă în iarnă la o echipă bună şi pe bani mulţi, e şi clubul mulţumit, atunci e clar că poate să plece. Niciodată nu a adus în discuţie (n.r. ideea de a pleca în iarnă).

Nu-l văd jucând numai în Turcia. Este un jucător aproape complet.

Singurul lucru (n.r. minus) este lovitura de cap. Îi e frică, aşa am înţeles. În copilărie s-a lovit la cap şi îi e frică să mai dea cu capul. Dacă îi vine mingea, dă, în duel cu un apărător. Dar altfel nici nu are rost. Ce să facă cu ea? O opreşte pe nas ca morsa? Nu are rost să se expună.

Îl văd peste tot jucând, şi în Spania, Germania, Italia. Poate Anglia e puţin mai agresiv, dar joacă şi acolo
", a declarat Gheorghe Mulţescu.

 

Conferinţă de presă Astra Giurgiu

ACUM LIVE | Conferinţa de presă a Astrei înainte de partida cu CS U Craiova

Posted by TelekomSport.ro on Thursday, October 25, 2018

 

Afla mai multe despre: alibecastramultescucaplovitura de cap 

viewscnt
Articole similare