Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea făcută de Mirel Rădoi. Ce funcţie ar putea prelua Dănciulescu după plecarea de la Dinamo

VIDEO | Dezvăluirea făcută de Mirel Rădoi. Ce funcţie ar putea prelua Dănciulescu după plecarea de la Dinamo

Echipa națională

Comentarii

Ionel Dănciulescu şi-a dat demisia de la Dinamo, dar sunt şanse mari să nu rămână prea mult timp pe margine. Mirel Rădoi susţine că fostul atacant este în cărţi pentru a prelua postul de director sportiv la naţionala de tineret.

Dănciulescu a renunţat la funcţia de director general al lui Dinamo şi ar putea să-şi continue cariera în cadrul FRF. Fostul internaţional român este unul dintre numele aflate pe lista Federaţiei pentru postul de director sportiv al naţionalei de tineret. Mirel Rădoi spune că-l aşteaptă cu braţele deschise, deoarece are nevoie de ajutor:

”Orice mare fost fotbalist este binevenit alături de noi, pentru că este clar că va aduce un plusvaloare, indiferent că este Dănciulescu sau oricare altul. Este binevenit, în momentul în care va semna ne vom apuca de muncă. Nu este foarte uşor, pentru că eu am fost în locul lui, oricine ar veni şi nu este o muncă uşoară.

(n.r. întrebat dacă a fost dorinţa lui) A mea, personal, nu. În momentul în care eu am acceptat să fiu selecţioner, am zis că ar fi bine ca naţionala de tineret sau împreună cu echipa mare să aibă un director sportiv, care s-ar putea să fie chiar Danciu. Dar au fost mai multe nume pe care le-am pus, acum rămâne ca Federaţia să decidă dacă va veni şi cine va veni. Eu cred că este un post care trebuie să fie ocupat, care să nu fie lăsat liber, ca să poată să continue munca pe care atât noi, cât şi naţionala mare are nevoie în relaţia cu cluburile, cu directorii sportivi... şi eu cred că ar fi benefică numirea unui fost fotbalist pe acea funcţie”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: ionel danciulescumireal radoiromania u21dinamo 

viewscnt
Articole similare