Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea Irinei Begu la Zoom Sport: "Simona este cea mai bună prietenă a mea!” Cum este Halep în afara terenului de tenis!

VIDEO | Dezvăluirea Irinei Begu la Zoom Sport: "Simona este cea mai bună prietenă a mea!” Cum este Halep în afara terenului de tenis!

Tenis

Comentarii

Adversare în circuitul WTA, Irina Begu şi Simona Halep nu împart aceeaşi rivalitate şi în afara terenului. Mai mult, anul acesta au obţinut împreună primul trofeu la dublu, în ianuarie, la Shenzhen. Atunci a fost pentru a patra oară când cele două românce au făcut pereche în circuitul profesionist feminin.

Prima încercare a avut loc în 2011, la US Open.”Mă înţeleg extraordinar de bine cu Simona, cu Monica, dar într-adevăr cu Simona în ultimii ani am legat o prietenie frumoasă. Vorbim multe. Ne sfătuim, ne încurajăm. Au fost momente grele şi din partea ei, şi din partea mea. În ultima perioadă am vorbit cu ea şi despre antrenor, m-a sfătuit, chiar e o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui şi are o experienţă mare. Cred că ne-am maturizat. Noi eram prietene şi când am fost mici. Eu o ştiu de atât de mult timp, încât pentru mine e aceeaşi Simona, modestă, cu mult bun simţ şi eu o privesc la fel. Pentru mine nu s-a schimbat cu nimic că a devenit numărul 1 şi a rămas la fel de modestă şi nu o văd diferit”, a declarat Irina Begu în cadrul emisiunii Zoom Sport.


 

Afla mai multe despre: irina begusimona halepzoom sportprietenie 

viewscnt
Articole similare