Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea lui Costel Enache după ce Astra a fost distrusă de CFR: "Am avut o primă de joc". Antrenorul anunţă: "E timpul să tragem linie"

VIDEO | Dezvăluirea lui Costel Enache după ce Astra a fost distrusă de CFR: "Am avut o primă de joc". Antrenorul anunţă: "E timpul să tragem linie"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, s-a declarat dezamăgit de umilinţa cu CFR Cluj, considerându-se vinovat pentru înfrângerea de luni seară.

"Am fost departe de adversar. Situaţia e destul de complicată şi nu putem da doar un argument. Oricum, sunt sleit de puteri, încerc să găsesc soluţii, energia e secată şi chiar e greu de gestionat un asemenea moment. Ne apasă pe toţi nu înfrângerea, ci modul în care am pierdut. E un moment în care trebuie să reevaluăm puţin lucrurile. Să tragem o linie, să vedem ce se întâmplă. Cred că e un moment de bilanţ, chiar dacă linia se trage la final. E aproape imposibil să nu fiu şi vinovat pe alocuri. Îmi dau seama că poate ar fi trebuit altfel gestionate lucrurile", a declarat Costel Enache, la microfonul Telekom Sport.

Tehnicianul Astrei a dezvăluit că jucătorii au avut o primă pentru meciul cu CFR Cluj.

"Din partea clubului a fost o primă de joc. Nu cred că e posibil aşa ceva. În cadrul clubului, lucrurile sunt clare. Căutam o motivaţie ca să părem o echipă care îşi apără corect şansele. Am făcut un meci slab, dar nu punem sub nicio formă la îndoială corectitudinea", a adăugat Enache.

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 5-1 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultima partidă a etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Echipa din Gruia mai are nevoie doar de un punct din meciurile cu CSU Craiova (acasă) şi FCSB (în deplasare) pentru a câştiga al cincilea titlu de campioană, al doilea consecutiv. 

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare