Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea lui Edi Iordănescu după victoria cu Hermannstadt: "Am tăria să recunosc..." Mesajul emoţionant pentru Vasile Miriuţă

VIDEO | Dezvăluirea lui Edi Iordănescu după victoria cu Hermannstadt: "Am tăria să recunosc..." Mesajul emoţionant pentru Vasile Miriuţă
Comentarii

Gaz Metan Mediaş a triumfat vineri seară, scor 4-1, în duelul cu FC Hermannstadt. Victoria la scor este cu atât mai impresionantă cu cât jucătorii de la Mediaş au restanţe financiare, iar Edward Iordănescu îşi felicită elevii pentru caracterul arătat.

"Pentru mine, e foarte important ca la anul să putem să ne batem cu şanse reale pentru play-off. Pentru asta am venit. Sunt în premieră în play-out, nu-mi face plăcere, dar sunt alături de echipa mea. Am ajuns aici poate un pic târziu, dar nu contează. Să avem stabilitate, să păstrăm nucleul principal de jucători, să ne completăm cu 3, 4, 5 jucători, să mergem cu toţii în pregătire şi să pregătim următorul sezon", a spus Iordănescu junior despre strategia din următorul sezon. 

Tot la conferinţa de presă de după meciul de vineri seară, tehnicianul celor de la Gaz Metan a dezvăluit că în ultima perioadă a lucrat diferit: "Am tăria să recunosc că în ultima perioadă mi-am schimbat metodica de lucru, nu am mai lucrat ce trebuia, am fost mai deconectaţi, bine că echipa are deja o bază şi multe lucruri la care trebuia să intervin foarte mult în trecut, acum trebuie să intervin mai puţin, pentru că s-au consolidat".

În final, el a ţinut să îi transmită un mesaj şi lui Vasile Miriuţă: "Îmi pare rău sincer şi nu vreau să uit asta, pentru Vasile, e un antrenor pe care eu îl respect foarte mult, un antrenor foarte bun şi cu o inimă mare. Nu este uşor, m-a ferit Dumnezeu de astfel de experienţe şi de situaţii".

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare