Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea surprinzătoare a lui Denis Ciobotariu: "Nu aş vrea să se întâmple asta" Motivele fundaşului dinamovistului

VIDEO | Dezvăluirea surprinzătoare a lui Denis Ciobotariu: "Nu aş vrea să se întâmple asta" Motivele fundaşului dinamovistului
Comentarii

Denis Ciobotariu a debutat în sezonul recent încheiat în Liga I şi a avut parte pe final de stagiune şi de un duel inedit.

L-a avut ca adversar pe tatăl său, pe când acesta era antrenor la FC Botoşani. O situaţie care nu l-a deranjat deloc pe juniorul familiei care nu îl invidiază deloc pe Ianis Hagi pentru faptul că este pregătit de tatăl său. Cel puţin deocamdată o caolaborare în familia Ciobotariu e chiar imposibilă. Liviu Ciobotariu este noul selecţioner al Libanului.
 
"E dificil să lucrăm împreună. Pentru că e dificil în vestiar şi sint mai mulţi factori. E posibil ca tatăl meu să fie mai dur cu mine. Dar este o situaţie destul de ciudată. Nu ştiu dacă mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu tata" a spus Denis Ciobotariu.
 
Denis a ajuns în echipa mare a lui Dinamo în anul în care roş-albii au avut parte de cea mai modestă clasare din istorie. 
 
"Locul 9 sau locul 7 nu e mare diferenţă până la urmă. Chestia este că nu am intrat în playoff. Asta este foarte supărător şi au intrat alte echipe care nu au făcut foarte multe lucruri. Păcat. A fost numai vina noastră şi sezonul viitor sper să ne reparăm treaba asta" a spus fundaşul de 20 de ani. 
 
 

 

Afla mai multe despre: dinamodenis ciobotariuliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare