Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluiri incredibile făcute de Bogdan Andone. De ce s-a pierdut meciul cu CFR: "A fost o stare de delăsare"

VIDEO | Dezvăluiri incredibile făcute de Bogdan Andone. De ce s-a pierdut meciul cu CFR: "A fost o stare de delăsare"

Astra Giurgiu

Comentarii

Problemele continuă la Astra Giurgiu, chiar dacă pe plan sportiv clubul a mers foarte bine până la meciul cu CFR Cluj. Bogdan Andone a dezvăluit problemele de la echipă şi de ce jucătorii săi nu au fost pregătiţi pentru meciul cu CFR.

Din declaraţia lui Bogdan Andone reiese faptul că la Astra încă mai există probleme financiare, iar din acest motiv jucătorii nu s-au pregătit 100% pentru derby-ul finalului de an: "Au fost nişte promisiuni pentru săptămâna trecută, băieţii au avut o reacţie neutră, nu au fost pregătiţi mental, au tot discutat despre problemele şi promisiunile care au fost făcute, ne-am antrenat, nu ne-am antrenat, a fost o stare de delăsare. Nu a fost o concentrare sută la sută, nu am fost focusaţi exact pe meci şi acest lucru s-a văzut.

În aceste momente nu mai depinde de mine, nu mai depinde de staff-ul meu. Din moment ce jucătorii sunt nemulţumiţi sau nu sunt focusaţi sută la sută pe ceea ce noi pregătim, putem pregăti noi orice, tactic, tehnic, fizic sau din toate punctele de vedere. Dacă ei nu sunt cu capul la ceea ce avem de făcut şi au alte gânduri şi alte probleme în cap şi discuţiile lor sunt în altă direcţie, nu prea putem face nimic, pentru că orice le-am zice ei nu sunt focusaţi la ceea ce le transmitem noi", a declarat tehnicianul de la Astra. 

Nu ar fi pentru prima dată când la Astra nu se fac antrenamente atunci când există probleme financiare la echipă. Acest lucru s-a mai întâmplat şi sezonul trecut. Andone crede că de aici au venit toate problemele din meciul cu CFR: "Am cinci sau şase suspendaţi, de pe toată lista. Toţi jucătorii au luat pe acte de nervozitate, Budescu, Tamaş, Vali Gheorghe, Simion. Nu mai aveam cu cine să joc etapa viitoare. Să iei şase sau şapte cartonaşe galbene, cartonaş roşu, într-un meci care nu a avut intensitate, nu a avut contacte, nu a  fost un meci de luptă"

 

Afla mai multe despre: bogdan andoneastra 

viewscnt
Articole similare