Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluiri şocante: "La Dinamo, medicul ne dădea amfetamină pură. La pauza meciului, mi-am vărsat maţele"

VIDEO | Dezvăluiri şocante: "La Dinamo, medicul ne dădea amfetamină pură. La pauza meciului, mi-am vărsat maţele"

Fotbal

Comentarii

La ultima etapă de campionat, fotbalistul francez al celor de la FC Voluntari, Aissa Laidouni, i s-a făcut rău chiar te terenul de joc, la meciul contra celor de la CFR Cluj. Întâmplarea a avut loc în minutul 82, însă mijlocaşul a terminat cu bine partida.

Faza cu pricina a lansat noi ipoteze şi întrebări în fotbalul românesc. A fost o reacţie firească la efort? Se întâmplă ceva cu Aissa Laidouni? Ce consumă sau ce a consumat înainte de partidă? Aşa s-a ajuns şi subiectul "doping". Adevărat, discuţiile sunt doar ipotetice, însă aşa a ieşit la suprafaţă o povestire incredibilă, narată de unul dintre cei mai mari fotbalişti români din istorie, Cornel Dinu. "Mister" a recunoscut că nu este străin de dopaj, obiceiuri vechi ce se practicau şi pe vremea în care acesta încă era jucător în activitate, la Dinamo Bucureşti. 
 
"Am avut un meci. De unde să ştiu eu, venit de la Târgovişte. Doctorul care era atunci mi-a zis <domne, ca să joci mai bine, ia pastiluţa asta mică>. Meciul era pe 23 August. În loc să mă întorc cu apărrare spre propria jumătate de teren, m-am dus direct spre Iancului. Am vrut să trec pe la tramvai şi am căzut în iarbă. După aceea am aflat că mi se dădea benzidrină. Şi am mai avut o situaţie de genul acesta, după 2-3 ani, cu acelaşi medic adus la Dinamo, care ne dădea amfetamină pură, revitaloză. La pauza jocului cu Aston Villa m-am dus, l-am luat de doctor de gât şi era să îl bat în vestiar, pentru că mi-am vărsat maţele din mine", a povestit Cornel Dinu, luni seară, în cadrul emisiunii "Minutul 91", de la Telekom Sport 1.
 
Cornel Dinu are 75 de meciuri şi 7 goluri marcate pentru naţionala României, făcând parte din Generaţia "Guadalajara 1970", alături de Nicolae Dobrin, Dudu Georgescu sau Mircea Lucescu. De asemenea, Dinu a antrenat şi echipa naţională a României în sezonul 1992/1993. A fost ales cel mai bun jucător român în trei rânduri: 1970, 1972 şi 1974. La Dinamo, Dinu a activat între anii 1966–1983, timp în care a cucerit şase titluri de campioană, în  1970–71, 1972–73, 1974–75, 1976–77, 1981–82, 1982–83. 
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare