Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirile Alexandrei Dulgheru: ”Haideţi, domnul doctor, operaţi-mă repede” Cu ce se ocupă în timpul recuperării

VIDEO | Dezvăluirile Alexandrei Dulgheru: ”Haideţi, domnul doctor, operaţi-mă repede” Cu ce se ocupă în timpul recuperăriigalerie foto

Tenis

Comentarii

Anul şi operaţia pentru Alexandra Dulgheru. Românca a suferit, de curând, cea de-a treia intervenţie chirurgicală la genunchi şi speră să revină în luna februarie.

Obişnuită cu operaţiile, Dulgheru, numărul 147 WTA, nu a avut niciun fel de emoţie: ”M-am dus acum la operaţie de parcă mă duceam la detartraj. Eram super obişnuită. Am zis haideţi domnul doctor că n-am timp de pierdut, să mă faceţi repede, să plec acasă, să încep recuperarea şi să o iau de la capăt”.

În pauză de tenis, Alexandra Dulgheru şi-a găsit un nou hobby: pictura. Are în cameră un tablou pictat chiar de ea: ”Sunt artistă, dar am terminat mate-info. Nu ştiu cum, nu se leagă, dar aşa a fost. Îmi place să pictez de toate. Orice. Depinde de starea pe care o am, că aici nu plănuiesc neapărat ce să fac. Schiţez, pictez în ulei, pictez în tempera.

Mai ales în perioada de recuperare tot timpul când n-am avut tenis m-am ocupat de partea asta. Am avut timp după prima operaţie când am stat mult. Atunci am făcut multe proiecte. Am făcut un tablou destul de mare, în ulei. Îl am la mine în cameră”, a spus Alexandra.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dulgherutenisoperatiepictura 

viewscnt
Articole similare