Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirile lui Itu despre perioada în care a stat în carantină: "A fost o suferinţă din punct de vedere psihic"

VIDEO | Dezvăluirile lui Itu despre perioada în care a stat în carantină: "A fost o suferinţă din punct de vedere psihic"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut mari emoţii în meciul de pe Arena Naţională, meci în care FCSB a evoluat cu o echipă formată din mulţi juniori. Susic şi Itu au marcat golurile victorie în minutele 87 şi 88.

"O victorie puţin mai grea decât ne aşteptam, dar suntem bucuroşi că am câştigat. După meciul de acum trei zile, echipa a simţit o oarecare oboseală şi din punct de vedere fizic, dar şi din punct de vedere psihic, mai ales că am avut şi 12 zile în care am fost carantinaţi.

A fost o suferinţă din punct de vedere psihic, deoarece ne-am stresat şi noi şi familiile noastre. Ne-am îngrijorat pentru sănătoatea noastră, pentru familiile noastre, să nu fie şi ele infectate.

După un oarecare timp, fără simptome, fără probleme, am realizat faptul că nu am fi avut de unde să luăm acest virus şi a venit rezultatul negativ" , a declarat Cătălin Itu.

Afla mai multe despre: cfr clujitu 

viewscnt
Articole similare