Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirile unui jucător de la Dinamo despre Tamaş. "Îşi pierde controlul!" Ce se va întâmpla cu fundaşul după scandalul care l-a dus la închisoare

VIDEO | Dezvăluirile unui jucător de la Dinamo despre Tamaş. "Îşi pierde controlul!" Ce se va întâmpla cu fundaşul după scandalul care l-a dus la închisoare

Fotbal

Comentarii

Gabriel Tamaş este unul dintre fotbaliştii români cu o viaţa extrasportivă extrem de tumultoasă. Un fost coleg de-ai lui de la Hapoel Haifa, actual dinamovist a vorbit despre fundaşul român.

Gabriel Tamaş a fost coleg cu dinamovistul Athanasios Papazoglou o jumătate de an din vara lui 2018, până în ianuarie 2019, când grecul a fost transferat de echipa din Ştefan cel Mare.

A fost timp suficient pentru ca Tamaş şi Papazoglou să se împrietenească şi să păstreze legătura chiar şi după ce nu au mai fost coechipieri. Fundaşul român l-a impresionat pe jucătorul grec, chiar dacă nu se remarcă doar prin viaţa de pe terenul de fotbal. 

"Pentru mine este un om de caracter, un om foarte bun. Ştim cu toţii că el este puţin nebun, dar pentru mine are un caracter deosebit şi poate câteodată a făcut greşeli în viaţa lui, dar ştiu sigur că nu o face pentru că este un om rău. Este un om bun dar câteodată pierde controlul", a declarat Papazoglou pentru Telekom Sport. 

La jumătatea lunii mai, Tamaş a început munca în folosul comunităţii în cadrul unui spital din Haifa. Două luni de muncă a fost pedeapsa stabilită de judecători, după ce a fost prins conducând cu 200km/h. Fundaşul a stat o lună în arest la domiciliu, după o săptămână de penitenţă. 

"Cei din Israel care mi-au spus ce s-a întâmplat şi, de asemenea, am şi vorbit cu el la telefon...ştiu că pentru el a fost o perioadă foarte grea. Chiar dacă eşti aşa nebun cum este el şi te afli într-o astfel de situaţie, este foarte diferit. Sper că el a realizat, a învăţat anumite lucruri după acest episod şi va fi mai liniştit pe viitor", a mai spus Papazoglou.

Lui Tamaş îi expiră contractul cu Hapoel Haifa pe 30 iunie, iar în cazul în care i se va propune prelungirea, israelienii au de gând să introducă nişte clauze drastice, printre care să-i reducă salariu cu până la 25% în cazul în care va mai călca strâmb. 

"Nu ştiu dacă va continua acolo, dar ştiu că fanii îl iubesc foarte mult şi cred că pînă la urmă va continua acolo", a declarat Papazoglou. 

Tamaş a făcut o declaraţie în urmă cu două săptămâni, atunci când şi-a aflat pedeapsa:

”Sunt fericit că s-a încheiat totul, acum nu trebuie decât să respect decizia tribunalului şi să fac muncă în folosul comunităţii. Sunt şi puţin supărat pentru tot ce s-a întâmplat, dar legea este lege, trebuie respectată, din punctul meu de vedere s-a făcut abuz de putere, dar este numai punctul meu de vedere. Sunt un străin într-o ţară străină, aşa că trebuie să respect legea. Sunt fericit că am scăpat de arestul la domiciliu, pot merge oriunde vreau eu. Trist este că nu voi avea vacanţă, pentru că acum toate echipele au vacanţă. Totuşi, este o vacanţă şi pentru mine pentru că îmi place această ţară foarte mult, aşa că voi merge la muncă şi voi reveni. După aceste două luni voi relua pregătirile pentru sezonul viitor”, a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: fotbaltamasdinamopapazoglou 

viewscnt
Articole similare