Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dialog aprins între Emil Grădinescu şi Bogdan Vintilă: ”Atunci nu vă mai spun nimic!” Întrebarea care l-a pus în încurcătură pe antrenorul FCSB-ului

VIDEO | Dialog aprins între Emil Grădinescu şi Bogdan Vintilă: ”Atunci nu vă mai spun nimic!” Întrebarea care l-a pus în încurcătură pe antrenorul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă şi Emil Grădinescu au avut un dialog intens la conferinţa de presă, pe tema evoluţiei lui Dennis Man. Jucătorul de 21 de ani a fost printre cei mai slabi în eşecul cu 2-1 în faţa lui Dinamo, însă a fost păstrat până la final pe teren.

Dennis Man a prins o zi foarte slabă în derby-ul cu Dinamo. Tânărul internaţional român a avut o evoluţie sub aşteptări, a pierdut multe mingi şi a încurcat câteva faze care s-ar fi putut transforma în ocazii mari. La conferinţa de presă, Emil Grădinescu, comentatorul Telekom Sport, a încercat să afle de la Bogdan Argeş Vintilă motivul pentru care Dennis Man a fost păstrat pe teren până la final, deşi a fost unul dintre punctele slabe ale FCSB-ului:

Emil Grădinescu: Dennis Man a pierdut 98% din dueluri. De ce l-aţi ţinut până la final? Să nu ne spuneţi că e un jucător bun, care promite...
Bogdan Argeş Vintilă: Atunci nu vă mai spun nimic.

Grădinescu: Astăzi a fost extrem, extrem de slab...
Vintilă: E părerea dumneavoastră.

Grădinescu: Poate ne uităm şi pe cifre, să vedem câte mingi a jucat, câte a pierdut... Este vreun alt motiv în afară de valoarea lui fotbalistică pentru care stă în teren 90 de minute?
Vintilă: Jucătorii mei îşi doresc foarte mult şi nu au încă echilibrul în care să ştie când să acţioneze şi când să fie precauţi. Un asemenea meci a pus o presiune în plus pe cei tineri şi s-a văzut în jocul lor un pic de precipitare. Dar acest joc i-a călit din punctul meu de vedere.

Grădinescu: Bine, v-a călit şi meciul cu Clinceni. Aţi spus că sunteţi mai puternic. Înfrângerea asta ce efect are?
Vintilă: Nu e uşor de digerat şi regret enorm că nu am reuşit să câştigăm şi, în condiţiile în care am rămas în zece, să terminăm măcar la egalitate.

Dinamo - FCSB 2-1 (Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p))

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB. Vicecampioana României a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. La meci au asistat peste 27.000 de spectatori.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3, cu 43 de puncte, după CFR Cluj - 49 de puncte, CSU Craiova - 46 de puncte. FC Botoşani este pe locul 4, cu 42 de puncte, Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş sunt pe locurile 5-6, cu câte 40 de puncte, dar formaţia giurgiuveană nu a jucat în această etapă. FC Viitorul este pe locul 7, cu 39 de puncte, urmată de Dinamo, cu 34 de puncte. Sepsi ocupă locul 9, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: emil gradinescu 

viewscnt
Articole similare