Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dialog fabulos între Dan Petrescu şi un jucător de la CFR: "Tati, dacă nu mă ajuţi nici tu, cine mă mai ajută?"

VIDEO | Dialog fabulos între Dan Petrescu şi un jucător de la CFR: "Tati, dacă nu mă ajuţi nici tu, cine mă mai ajută?"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a "trezit" la echipă cu un nou jucător, după ce campioana României a eliminat-o pe Celtic din UEFA Champions League. Antrenorul a dezvăluit şi dialogul pe care l-a avut cu fotbalistul, atunci când s-au văzut prima oară.

CFR Cluj a reuşit o mutare importantă. Campioana României a reuşit să-l ia liber de contract pe Lacina Traore, jucător care a mai evoluat în Gruia din 2008 până în 2011. Petrescu a dezvăluit că el nu şi l-a dorit pe Traore, ci fotbalistul a cerut să se întoarcă la CFR. 

  • CFR Cluj - Slavia Praga, în play-off-ul Ligii Campionilor, va fi transmis în direct de Telekom Sport 1, marţi, de la 22:00. Toate fazele vor fi video pe telekomsport.ro

"Eu nu am insistat să vină, el a insistat. Asta e realitatea, el a insistat. A zis, tati dacă nu mă ajuţi nici tu, cine mă mai ajută?", a spus Petrescu, care a vorbit şi despre şansele pe care le are ivorianul la Cluj: "Poate că un meci, două, o să joace, dar să aibă constanţă, nu are cum. Când tu ai pauze mari în cariera ta, nu ai cum să revii dintr-o dată, mai ales că nu mai are 19 ani".

"E ex-fotbalist"

Dan Petrescu a fost constant în declarţii despre Lacina Traore. Şi înainte de a fi oficializat transferul, tehnicianul a fost sceptic cu privire la forma atacantului pe care l-a adus la Kuban Krasnodar pentru 6 milioane de euro, chiar de la CFR: "E ex-fotbalist. Poate dacă îl ia Dan Petrescu va ajunge fotbalist din nou. Sper. Nu ştiu pe unde e acum. Să se apuce de fotbal!”

Afla mai multe despre: cfr clujdan petresculacina traore 

viewscnt
Articole similare