Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dialog încins în direct la TV. Cornel Dinu, necruţător: "Am nişte rezerve în ceea ce priveşte calităţile lui de selecţioner"

VIDEO | Dialog încins în direct la TV. Cornel Dinu, necruţător: "Am nişte rezerve în ceea ce priveşte calităţile lui de selecţioner"

Echipa națională

Comentarii

Experţii Telekom Sport, Cornel Dinu şi Andrei Vochin, au avut un dialog încins, joi, în cadrul emisiunii Sport Report.

Intrat în direct prin telefon pentru a dezbate situaţia, Cornel Dinu a făcut o paranteză şi l-a înţepat pe Andrei Vochin, aflat în platou. Cornel Dinu a făcut aluzie la faptul că fostul ziarist, actual consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, ar fi influenţat alegerea ultimilor selecţioneri la echipa naţională.

Redăm integral dialogul aprins dintre Cornel Dinu şi Andrei Vochin

Cornel Dinu: Îl salut şi pe domnul Vochin, pe care îl apreciez ca ziarist, am nişte rezerve în ceea ce priveşte calităţile lui de selecţioner, cum am şi asupra mea.

Andrei Vochin: Cred că mă confundaţi, selecţioner nu am fost niciodată şi nu fac lucrurile astea. Cred că vorbiţi despre altă persoană.

Cornel Dinu: Nu, vorbesc despre un consilier despre care se zice că ar fi infulenţat nişte numiri de antrenori în ultimul timp.

Andrei Vochin: Se zice prin Cişmigiu, dacă vrem să discutăm lucruri corecte şi concrete trebuie să aducem nişte probe, să vorbim pe nişte fapte. Aşa suntem şi noi ca şi alţii.

Cornel Dinu: Nu pot să intru în discuţii cu dumneata, ţi-am spus ce am avut de spus, nu vreau contradictoriu. Sunt prea bătrân ca să mă mai cert, pentru că nu mai am timp să mă împac. Eu am spus ce susţinea presa şi nu am vrut să te jignesc, am vrut să scot în relief ceea ce cred, că eşti un ziarist foarte bun. Restul, suntem oameni mai greşim. Probabil că dumneata nu greşeşti.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare