Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dialog SAVUROS la Telekom Sport. Iulian Miu prins la mijloc: ”Nu e problemă, Becali poate schimba un antrenor pe etapă!” :)

VIDEO | Dialog SAVUROS la Telekom Sport. Iulian Miu prins la mijloc: ”Nu e problemă, Becali poate schimba un antrenor pe etapă!” :)

FCSB

Comentarii

Situaţia dificilă de la FCSB şi eliminarea din UEFA Europa League în faţa Vitoriei Guimaraes au fost comentate în cadrul emisiunii Telekom Sport de moderatorul Alex Rădulescu şi invitaţii săi.

Eliminată din UEFA Europa League şi clasată pe ultimul loc în Liga 1, FCSB trezeşte încă un interes deosebit în rândul opiniei publice. Situaţia alarmantă în care a ajuns gruparea patronată de George Becali, vicecampioana României a fost analizată şi la Sport Report de Alexandru Rădulescu şi invitaţii săi, Ovidiu Ionescu şi expertul Telekom Sport, Iulian Miu.

Cei trei au dat naştere unui dialog savuros spre finalul emisiunii:

Ovidiu Ionescu: ”Ai răbdare, stai să vedem ce se va întâmpla după această pauză cauzată de meciurile echipei naţionale”
Iulian Miu: ”Păi nu înţeleg, ce se mai poate întâmpla? Să mai schimbe antrenorul acum, ce să facă?”
Ovidiu Ionescu: ”Ah, păi asta nu ar fi o surpriză. Până în iarnă poate să pună încă trei antrenori domnul Becali”

A fost momentul în care moderatorul emisiunii Sport Report, Alexandru Rădulescu a oferit replica zilei: ”Sigur, poate să pună chiar şi un antrenor pe etapă, nu mi se pare ceva incredibil”

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare