Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dialogul pe care Bancu l-a avut cu arbitrul Andrei Chivulete: ”Mi-a zis că nu este fault dacă mă calcă adversarul”

VIDEO | Dialogul pe care Bancu l-a avut cu arbitrul Andrei Chivulete: ”Mi-a zis că nu este fault dacă mă calcă adversarul”

Superliga

Comentarii

Craiova a obţinut o victorie importantă la Giurgiu, unde s-a impus cu 1-0, într-o perioadă complicată pentru olteni. Nicuşor Bancu spune că echipa avea nevoie de această victorie, mai ales că jucătorii erau demoralizaţi după demiterea lui Mangia.

Craiova a câştigat la limită la Giurgiu, în meciul în care Papură a debutat pe banca oltenilor. Nicuşor Bancu spune că victoria a venit la momentul potrivit:

”Este foarte important, trebuia să ne menţinem poziţia a treia în clasament, poate Viitorul reuşea să câştige cu Steaua şi nu era bine pentru noi. Mai ales că veneam după câteva eşecuri, eram cu toţii supăraţi după demiterea lui Mister Mangia. Până la urmă, mă bucur că am făcut un meci bun aici, ne-am creat foarte multe ocazii şi până la urmă am câştigat, ceea ce este cel mai important. Mister Papură a avut foarte puţine zile la dispoziţie pentru a ne pune în alt sistem. Uşor, uşor, ne-am creat multe ocazii prin acest sistem. Dacă va avea mai mult timp, cu siguranţă va ieşi mult mai bine şi sperăm ca împreună să facem rezultate pozitive ca astăzi”, a declarat Nicuşor Bancu pentru Telekom Sport.

Jucătorul Craiovei a avut însă şi motive de nemulţumire. Bancu spune că echipa sa ar fi trebuit să primească încă un penalty, după cel ratat de Fortes în minutul 61. Însă Bancu spune că arbitrul Andrei Chivulete i-a transmis că n-a fost fault: ”La mine eu zic că a fost penalty, dar domnul arbitru a zis că dacă te calcă, nu este fault, deci nu este penalty. Eu zic că putea să ne coste un egal această greşeală, din fericire nu a fost aşa şi mă bucur că am câştigat. El a zis că am simulat, eu i-am zis că nu am simulat, i-am arătat şiretul desfăcut la gheată, mai mult de atât nu am avut ce să-i fac. Dacă aşa a considerat, este decizia lui”, a mai spus Bancu.

Afla mai multe despre: bancuastra 

viewscnt
Articole similare